medrek.se

Psykolog till ANOVA, Karolinska Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Psykolog till ANOVA, Karolinska Solna

Referens nummer

2021/2809

ANOVA är en multidisciplinär verksamhet på tvärvetenskaplig grund för behandling, utveckling och forskning inom Andrologi, Sexualmedicin och Transmedicin vid Karolinska Universitetssjukhuset, Medicinsk Enhet Endokrinologi.

Vårt övergripande uppdrag är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa, sexuellt våld och att utreda och behandla personer med könsdysfori. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterska, biomedicinska analytiker, psykolog, psykoterapeut, kuratorer och administrativ personal. Vi samverkar omkring patienten i multidisciplinära team. Flertalet av oss har sexologisk och sexualmedicinsk kompetens.

Den Sexualmedicinska delen tar emot och utreder personer för såväl farmakologisk som psykoterapeutisk behandling vid sexuell dysfunktion, kompulsivt sexuellt beteende och sexuell avvikelse. Mottagningen genomför just nu flera spännande projekt såsom utvecklande av internetadministrerad KBT och fortsatt arbete med Hjälptelefonen PrevenTell, ett led i regeringens förebyggande kamp emot sexuellt tvång och våld.

Arbetsuppgifter
Som psykolog hos oss kommer du att arbeta i team med övriga. Du ska svara för de arbetsuppgifter som är yrkesspecifika för psykolog; utredning, diagnostik och behandling. Du kommer att ingå i den grupp som bemannar Hjälptelefonen PrevenTell.

Som medarbetare hos oss uppmanas du vara intresserad av forskning och utveckling och att delta kontinuerligt i vår interna fortbildning. Initiativ för att förbättra, utveckla och presentera nya arbetsmetoder välkomnas.

Tjänsten är ett vikariat, och vi ser gärna att du kan börja vid årsskiftet. Vikariatet är på heltid mellan datumen: 1/1-2022 – 31/12-2022.

Kvalifikationskrav
Leg. psykolog, företrädesvis med KBT-inriktning. Särskild kunskap om eller erfarenhet av internetadministrerat behandlingsarbete, forskning och sexualmedicin är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri och rättspsykiatri. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet och initiativrikedom. Eftersom vi önskar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna att män söker.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1) CV
2) Personligt brev
3)Yrkeslegitimation

Välkommen in med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Psykologförbund: Liisa Holtay

Telefon
0709676472

Dela detta jobb

Psykolog till ANOVA, Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset