medrek.se

logga

Psykolog till Barn och ungdomsentrén, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-14

Ansök nu

Psykolog till Barn och ungdomsentrén, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara en viktig och drivande del i utvecklingen av vår nya verksamhet med fokus på unga? Då kan det här vara någonting för dig!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Region Västernorrland har beslutat om att lyfta första linjen-uppdraget för barn och unga i åldern 6-17 år med lindrig till medelsvår psykisk ohälsa som ett särskilt uppdrag inom Primärvården. Denna nya verksamhet ska utformas och byggas succesivt fram till år 2026 för att möta behov hos målgruppen. Mottagningarna finns just nu på två orter i länet, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Vi söker ytterligare en medarbetare som tillsammans med länsenhetschef, projektledare och andra kollegor vill ta sig an och driva arbetet med Barn och ungdomsentrén framåt. Tanken är att skapa en verksamhet som är lättillgänglig, kreativ och ändamålsenlig med hög kvalitet i en ljus och trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss arbetar du i tvärprofessionellt team med det särskilda uppdraget första linjens psykiatri för barn och unga inom Primärvården. Målet med verksamheten är att arbeta hälsofrämjande och förebyggande och med tidiga insatser förebygga svårare psykisk ohälsa.

I det kliniska arbetet ingår bedömning, behandling, och samverkan krig barn och unga med familj. I uppdraget ger vi även konsultation till övriga samverkanspartner inom regionen och kommunen som arbetar med och möter psykisk ohälsa. Vill du vara med och skapa detta team, utveckla verksamheten och bredda behandlingsutbudet med nya idéer är du rätt person för oss.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med minst 1 års erfarenhet av psykologisk behandling gärna av barn och unga under 18 år. Tidigare erfarenheter av patientarbete inom psykiatri är meriterande. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i team, har lätt för att samarbeta och som vill vara med att utveckla vår mottagning för psykisk ohälsa.

Vi ser att du är trygg och stabil som person, lojal och handlar i enlighet med fattade beslut. Därtill är du strukturerad, självgående och flexibel.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är nödvändigt då resor i tjänsten kan förekomma

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-14

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Lindberg

Enhetschef

Telefon: 073-0598744

E-post: malin.lindberg@rvn.se

Jennifer Arcangeli

Psykologförbundet

Telefon: 073-358 67 19

E-post: jennifer.arcangeli@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Psykolog till Barn och ungdomsentrén, Örnsköldsvik

Region Västernorrland