medrek.se

Psykolog till FO Medicinsk Psykologi/Neuropediatriken i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Psykolog till FO Medicinsk Psykologi/Neuropediatriken i Solna

Är du en teamorienterad psykolog med erfarenhet av neuropsykologiska utredningar av barn? Nu söker vi en kollega till de interprofessionella teamen vid vår neuropediatriska mottagning!

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du huvudsakligen att arbeta med neuropsykologiska bedömningar/utredningar. Arbetet sker i interprofessionella team, som är kopplade till den neuropediatriska verksamheten vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Ett utvecklingsarbete pågår för närvarande inom sjukhuset, vilket ger dig chans att vara med i att via förbättringsarbete effektivisera och vidareutveckla metoderna för neuropsykologisk bedömning/utredning och behandling för barn inom somatisk sjukvård.

Annonsen avser en anställning på heltid, tillsvidare, med placering på vår neuropediatriska mottagning i Solna och huvudsakligen inom epilepsi-teamet. Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en viktig del av det interprofessionella teamarbetet. Våra team består förutom dig som psykolog även består av arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, specialpedagog och läkare, som alla är erfarna inom sina områden. Här möts ni kring komplexa problem i somatisk miljö och får unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper! Därtill ger vår ställning som universitetssjukhus dig möjlighet att arbeta med neuropediatrik i framkant samt till forskning och utbildning.

Vi söker

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är trygg i dig själv och har förmåga att anpassa dig beroende på situation. Du uppskattar att ha många kontaktytor, ser fördelarna med att vara del av ett team med olika kompetenser, samarbetar mot gemensamma mål och bidrar med engagemang för att ni gemensamt ska kunna utveckla vården. Ditt arbetssätt präglas av struktur och du har förmåga att på egen hand planera och avgränsa dina uppgifter. Självklart ger du ett gott bemötande till alla som du möter i ditt arbete - patienter, deras föräldrar och dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Utöver legitimation krävs för denna tjänst även:

  • Goda erfarenheter av neuropsykologiska/neuropsykiatriska bedömningar/utredningar av barn
  • ADOS-utbildning
  • Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Specialistutbildning i klinisk psykologi med inriktning neuropsykologi är meriterande för tjänsten. Intresse för utvecklingsarbete och forskning värderas högt, liksom förmågan att ta till sig nya metoder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Eftersom det är semestertider så kommer vi inte att titta på ansökningarna löpande, utan först efter sista ansökningsdag.

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Utbildningsbevis

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om vår verksamhet och de möjligheter den ger dig!

Funktionsområdet (FO) Medicinsk psykologi vid Karolinska Universitetssjukhuset är en del av Funktion Hälsoprofessioner och organiserar kliniskt verksamma psykologer på sjukhuset. För närvarande är vi cirka 55 legitimerade psykologer och har även sex stycken PTP-psykologer anställda. Vi arbetar med psykologisk behandling och neuropsykologisk bedömning/utredning inom olika delar av den somatiska sjukvården. Funktionsområdet har även samarbete med Institutionen för Klinisk Neurovetenskap, sektionen för psykologi vid Karolinska Institutet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Pernilla Bergman 
Funktionsenhetschef
072-598 12 26
pernilla.bergman@sll.se

Fackliga representanter
Marie Schottenius, Sveriges Psykologförbund, tel. 08-585 821 53
Liisa Holtay, Sveriges Psykologförbund, tel. 08-123 356 34

Referensnummer
164196

Dela detta jobb

Psykolog till FO Medicinsk Psykologi/Neuropediatriken i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset