medrek.se

logga

Psykolog till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Psykolog till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Vi söker en psykolog till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet på Danderyds sjukhus.

Enheten utför aktivitetsförmågeutredningar på beställning av Försäkringskassan inom både Region Stockholms och Region Gotland. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet.

På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och individen i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett nystartat kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.

Som psykolog gör du bedömningar av kognitiv förmåga utifrån standardiserade bedömningsinstrument.

Du är leg. psykolog och får gärna ha några års erfarenhet från yrket. Har du grundläggande utbildning i försäkringsmedicinska utredningar är det meriterande liksom erfarenhet av neuropsykologisk testmetodik. Vi ser gärna att du har kunskap inom långvarig smärta och stressjukdomar. Du har god förmåga att uttrycka sig i skrift och får gärna ha tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete.

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter till enheten. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Dela detta jobb

logga
Psykolog till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Danderyds Sjukhus AB