medrek.se

Psykolog till klinisk läkemedelsprövning

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Psykolog till klinisk läkemedelsprövning

Vi erbjuder

Vi behöver din kompetens för kliniska läkemedelsprövningar i Huddinge! 

KFP på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge planerar en klinisk läkemedelsprövning med extra allt. Studien kommer att starta i januari 2019 och pågå under minst ett år. 

Vi erbjuder timanställning och erforderlig utbildning i klinisk prövning, skattningsinstrument och annat som kan behövas. Sist men inte minst erbjuder vi arbete i ett glatt, kvalificerat och dedicerat team! 

Om tjänsten

Klinisk Farmakologisk Prövningsenhet (KFP) är en prövningsenhet som är en del av funktionsområdet Klinisk farmakologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Vid funktionsområdet bedrivs laborativ och konsultativ verksamhet inom rationell läkemedelsbehandling. 

KFP har 30 års erfarenhet av att planera och genomföra industrisponsrade och akademiska läkemedelsstudier i fas 1-3 på både patienter och friska frivilliga försökspersoner. Vi arbetar enligt Good Clinical Practice och lägger mycket stor vikt vid kvalitet och säkerhet. KFP är en av en handfull enheter med Läkemedelsverkets tillstånd att genomföra s.k. first-in-humanstudier då ett nytt läkemedel studeras på människa för första gången. På KFP tjänstgör tre forskningssjuksköterskor och 1-2 läkare. 

De studierelaterade uppgifterna kommer att bestå i kognitiv testning på friska äldre (55-80 år) försökspersoner. Testningen ska ske dels vid screening och sedan före dosering, 3 och 24 timmar efter dosering vid första och sista dosen av en fyra veckors behandling med ett prövningsläkemedel. Testbatteriet uppskattas ta ca 45-60 minuter vid varje tillfälle. När studien rullar, kan total tidsåtgång förväntas bli uppemot 10-16 timmar per vecka, men fördelat på olika dagar och tider. Vi planerar att ha två försökspersoner åt gången, men när studien rullar, kommer det ibland vara två första- och två sistadagsförsökspersoner samtidigt. 

Kontakta mig på e-post staffan.rosenborg@sll.se eller mobil 070-0856508 för att anmäla intresse eller få veta mer. 

Vi söker 

Vi söker dig som är psykolog eller sistaårsstudent på psykologprogrammet. Du är noggrann, strukturerad, flexibel, självständig och lösningsorienterad. 

Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. Erfarenhet av neuropsykologiska testinstrument och/eller forskning är meriterande.  

Kvalifikationer

Psykologexamen eller minst motsvarande kandidatexamen i medicinsk psykologi.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV 

Läs mer om Klinisk Farmakologisk Prövningsenhet här. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Staffan Rosenborg 
Funktionsenhetschef
 08-585 810 48
 070-085 65 08

Fackliga representanter

SACO: saco.karolinska.karolinska@sll.se

 

Dela detta jobb

Psykolog till klinisk läkemedelsprövning

Karolinska Universitetssjukhuset