medrek.se

Psykolog till Medicinsk Psykologi i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-12

Ansök nu

Psykolog till Medicinsk Psykologi i Huddinge

Är du legitimerad psykolog med erfarenhet av utredningar av barn? Har du idag ett annat uppdrag på deltid eller en situation som gör att det passar dig att ha en mer flexibel anställning? Karolinska Universitetssjukhuset söker nu en psykolog för ett kortare uppdrag i Huddinge med start omgående!

Om tjänsten  

Vi behöver tillfälligt förstärka vår verksamhet med en psykolog under en period på inledningsvis 3-4 månader. Möjlighet finns att arbeta heltid, men omfattningen går att anpassa efter dina önskemål.  

Arbetet är inriktat på utredningar av förskolebarn (0-6 år) med oklar utvecklingsavvikelse och/eller misstanke om intellektuell funktionsnedsättning. Utredningen syftar till fördjupad kartläggning och beskrivning kring barnets utvecklingsnivå i olika aspekter, med åtgärdsförslag och vidare rekommendationer, även när diagnos inte fastställs. 

Beroende av erfarenhet och intresse kan det även bli aktuellt att genomföra neuropsykologiska bedömningar/utredningar av äldre barn.. Vanliga frågeställningar är autism, ADHD och intellektuell funktionsnedsättning.   

Vi erbjuder  

En flexibel anställning i en självständig roll, med möjlighet att anpassa tjänsten efter dina önskemål. Här kan du tydligt göra skillnad genom att vara med och bidra till att korta ner våra vårdköer! Tjänsten ger dig dessutom möjlighet att få inblick i och knyta kontakter inom vår verksamhet. 

Vi söker  

I den här rekryteringen vänder vi oss till dig som är trygg i din yrkesroll och som snabbt kan sätta dig in i arbetet hos oss. Ditt arbetssätt präglas av struktur och du har förmåga att på egen hand avgränsa dina uppgifter. Självklart ger du ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete, vare sig det är patienter, deras föräldrar eller dina kollegor!   

Kvalifikationer  

Vi händer oss till dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Utöver legitimation krävs för denna tjänst även:   

- Goda erfarenheter av neuropsykologiska/neuropsykiatriska bedömningar/utredningar av barn  

- Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.   

Om ansökan 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, och tveka inte att ta kontakt om du har frågor eller funderingar om tjänsten!   

Observera att då våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregistret att göras innan eventuell anställning.  

Funktionsområde Medicinsk psykologi ingår i Funktion Hälsoprofessioner vid Karolinska Universitetssjukhuset och organiserar alla kliniskt verksamma psykologer på sjukhuset. För närvarande är vi cirka 55 legitimerade psykologer och har även sex stycken PTP-psykologer anställda. Vi arbetar med psykologisk behandling och neuropsykologisk bedömning/utredning inom olika delar av den somatiska sjukvården. Funktionsområdet har även samarbete med Institutionen för Klinisk Neurovetenskap, sektionen för psykologi vid Karolinska Institutet.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Pernilla Bergman 
Chefpsykolog
 072-598 12 26

Fackliga representanter

Marie Schottenius, Sveriges Psykologförbund, tel. 08-585 821 53

 

Dela detta jobb

Psykolog till Medicinsk Psykologi i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset