medrek.se

Psykolog till Medicinsk psykologi, Neuropsykologi barn

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-10

Ansök nu

Psykolog till Medicinsk psykologi, Neuropsykologi barn

Är du legitimerad psykolog och har intresse för olika somatiska tillstånd? Vi söker nu en kollega till ett vikariat inom Sektion Neuropsykologi barn i Huddinge och Solna under resten av 2020.

Vi erbjuder
Vår ställning som universitetssjukhus ger dig möjlighet att arbeta med psykologisk behandling och neuropsykologisk utredning i framkant samt till arbete med klinisk utveckling, forskning och utbildning.

Självklart får du också del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Annonsen avser ett ​vikariat ​med tillträde omgående och som varar till och med 2020-12-31. Arbetet är på heltid och kan förläggas till både Solna och Huddinge.  

Vi arbetar som neuropsykologer inom den högspecialiserade barnsjukvården vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, ofta med små barn som har komplexa neurologiska avvikelser. I denna tjänst kommer du främst att arbeta inom KNUT (Kognitiv Neurologisk Utredning i Team); ett multiprofessionellt team inom vår neuropediatriska verksamhet. Uppdraget gäller i huvudsak utredningar av små barn under 4 år med frågeställning inom autismspektrum, men gäller även övriga kognitiva utredningar av barn och ungdomar mellan 2 och 18 år med misstänkt neurologisk utveckling/avvikelse och/eller epilepsi. Vanliga frågeställningar är autism, ADHD samt intellektuell funktionsnedsättning och utredningarna varierar i omfattning. Våra team består, förutom av dig som psykolog, även av arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, specialpedagog och läkare, som alla är erfarna inom sina områden. Här möts ni kring komplexa problem i somatisk miljö och får unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper.

Neuropsykologi för barn är ett fält under stark utveckling och vi uppmuntrar våra psykologer till kontinuerlig fortbildning. Metodutveckling och utvecklingsarbete, både i samarbete med psykologkollegor och andra professioner, ingår som en naturlig del av jobbet. 

Vi söker
För att trivas i rollen som psykolog på Karolinska Universitetssjukhuset är det viktigt att du är trygg i dig själv och har förmåga att anpassa dig beroende på situation. Du uppskattar att ha många kontaktytor, ser fördelarna med att vara del av ett team med olika kompetenser, samarbetar mot gemensamma mål och bidrar med engagemang för att ni gemensamt ska kunna utveckla vården.

Du behöver vara strukturerad och självständig i ditt arbete, samtidigt som du har god social kompetens och tycker om att samverka med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vana och erfarenhet av neuropsykologiska utredningar med barn i olika åldrar samt ADOS-kompetens är meriterande.

Intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete och forskning värderas högt, liksom förmågan att ta till sig nya metoder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla:
• CV
• Personligt brev
• Yrkeslegitimation
• Utbildningsbevis

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om vår verksamhet och de möjligheter den ger dig!

Om rekryteringsprocessen
Eftersom vi befinner oss i semestertider kommer vi att gå igenom inkomna ansökningar först efter sista ansökningsdag och därefter kalla till intervjuer. 

Medicinsk enhet (ME) Medicinsk psykologi vid Karolinska Universitetssjukhuset är en del av Funktion Hälsoprofessioner och organiserar kliniskt verksamma psykologer på Karolinska Universitetssjukhuset. För närvarande är vi cirka 55 legitimerade psykologer och har även sex stycken PTP-psykologer anställda. Vi arbetar med psykologisk bedömning och behandling, samt neuropsykologisk bedömning/utredning inom olika delar av den somatiska sjukvården. Funktionsområdet har även nära samarbete med Institutionen för Klinisk Neurovetenskap, avdelningen för psykologi vid Karolinska Institutet.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Psykolog till Medicinsk psykologi, Neuropsykologi barn

Karolinska Universitetssjukhuset