medrek.se

Psykolog till Stockholm Spine Center Rehab

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Psykolog till Stockholm Spine Center Rehab

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i team med varierande arbetsuppgifter. Vi är fyra psykologer på rehab och söker nu en kollega till ett långtidsvikariat för Johanna som går på föräldraledighet.

Du kommer att arbeta med att göra bedömningar och bedriva behandling individuellt och i grupp med patienter med långvarig smärta. Som psykolog arbetar man mycket nära sjukgymnast och i team tillsammans med läkare, kurator och arbetsterapeut.

Rehabiliteringens fokus är funktionshöjande samt livskvalitetsförbättrande åtgärder. Det sker ett kontinuerligt utvecklingsarbete på mottagningen med ambitionen att mottagningen ska ligga i framkant vad gäller att bedriva smärtrehabilitering. Goda möjligheter finns att som enskild medarbetare bidra till denna process.Vi utvärderar kontinuerligt vår verksamhet med hjälp av NRS (Nationella Registret över Smärtrehabilitering). Våra resultat är bland de bästa i Sverige.

Du kommer till en arbetsplats med en unik god stämning och trivsel. Arbetsmiljön präglas av nyfikenhet, öppenhet och en tillåtande atmosfär. Vi har ett tydligt friskvårdsperspektiv i personalgruppen där vi ser det som centralt att må bra och ha kul ihop! Gym finns att tillgå i lokalerna och nyttjas gärna av oss i arbetsgruppen. Vi söker nu en person som vill fortsätta att utvecklas som psykolog i en miljö där hela personalgruppen arbetar med en beteendemedicinsk grundsyn.

Vikariatet börjar 16 augusti och sträcker sig ungefär 1 år

Förmåner;

- Tillgång till eget gym

- Friskvårdsbidrag

- Konkurrenskraftig lönenivå

- Flexibla arbetstider

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta på en levande arbetsplats med brinnande intresse för ACT, beteendemedicin och livsförändringar. Du som trivs med att arbeta i nära och icke-hierarkiskt samarbete med sjukgymnaster och läkare som delar ditt beteendeanalytiska synsätt och vill utvecklas i din psykologroll. Vi ser oss som en unik arbetsplats med platt organisation, stort utrymme att påverka arbetsuppgifter utifrån egna intressen och med ett fokus på lekfullhet och god stämning i arbetsgruppen.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning motsvarande grundläggande psykoterapiutbildning (steg-1) samt minst två års erfarenhet av kliniskt psykologarbete. Tjänsten omfattar 100%. Intresse av teamarbete samt initiativförmåga och en drivkraft att utvecklas är viktiga egenskaper. Särskilt meriterande är:

• Erfarenhet av bedömning och behandling av patienter med smärtproblematik.
• Erfarenhet av arbete inom psykiatri.
• Utbildning i ACT samt erfarenhet av att arbeta med ACT.
• Erfarenhet av multiprofessionellt teamarbete
• Erfarenhet av att leda grupper
• Intresse av forskning och utvecklingsarbete

Dela detta jobb

Psykolog till Stockholm Spine Center Rehab

GHP Specialty Care AB