medrek.se

Psykologer med uppdrag inom Tema Åldrande

Regioner
Utgår

2020-01-28

Ansök nu

Psykologer med uppdrag inom Tema Åldrande

Vill du vara med och utveckla dagens universitetssjukvård inom psykologi med inriktning mot äldre och akut geriatrisk vård? Vi söker nu två legitimerade psykologer till verksamhetsområde Åldrandes hälsa och funktion, med huvudsaklig placering på Trafikmedicinskt centrum. Välkommen att bli en del av en verksamhet där vi både lär andra och lär av varandra!

Den medicinska enheten Åldrandes hälsa och funktion inom Funktion Hälsoprofessioner är en multiprofessionell organisation där psykologer, kuratorer, dietister, logopeder, arbetsterapeuter och fysioterapeuter är anställda under samma tak och gemensamt arbetar mot Tema Åldrande.

Vi erbjuder

Här får du möjlighet att jobba inom högspecialiserad vård på Sveriges största universitetssjukhus, i en utbildningsmiljö som möjliggör en påbyggnad av din pedagogiska kunskap.

Trafikmedicinskt centrum erbjuder en stimulerande miljö där du arbetar tillsammans med andra psykologer och med övriga professioner av vikt för patientens bästa så som läkare, arbetsterapeuter, testledare och administratörer. Enheten är den största av sitt slag i landet.

Om tjänsten

Som psykolog på Trafikmedicinskt centrum kommer du att undersöka kognitiv lämplighet för körkortsinnehav med hjälp av neuropsykologisk testning. De vanligaste diagnoserna hos våra patienter är kognitiv svikt/demenssjukdom, status post stroke eller neurologisk sjukdom. Patienterna är vuxna i alla åldrar och remitteras från hela regionen.

I rollen ingår även att ta emot studiebesök och att ge konsultationer till kollegor. Även handledning av studenter och PTP-psykologer ingår som en naturlig del i arbetet. 

Du har din huvudsakliga placering är på Trafikmedicinskt centrum, men förväntas även engagera dig i det psykologiska arbetet inom andra delar av verksamhetsområdet.

Vi söker

Din personlighet är viktig för oss. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann, självständig och med god samarbets- och kommunikationsförmåga. I den här rollen är det även av stor vikt att du har fallenhet för att bemöta våra patienter med hänsyn till den situation de befinner sig i och trivs med att arbeta i högt tempo. Du bör ha intresse för körkorts- och mobilitetsfrågor i ett samhälls- och individperspektiv.

Du är en person som vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Vi förväntar oss ett aktivt deltagande i din egen lärprocess samt i utvecklandet/driften av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Leg psykolog med specialisering i eller intresse för neuropsykologi
  • Mycket god förmåga att i tal och skrift redovisa och sammanfatta undersökningsresultat

Meriterande:

  • Specialist- eller doktorsexamen
  • Erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård
  • Erfarenhet av att handleda student (kandidat) och/eller PTP-psykolog

Provanställning kan komma att tillämpas i den här rekryteringen. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Psykologer med uppdrag inom Tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset