medrek.se

Psykologkonsult

Regioner
Utgår

2018-11-09

Ansök nu

Psykologkonsult


Svensk Vårdsupport har bemannat vården i Sverige sedan 2010. Vi har både kommun, landsting och privata vårdgivare som våra kunder i hela Sverige!
Vi bedriver både vårdbemanning, socionom och läkarbemanning och tror på flexibilitet samt vikten av ett gott bemötande, trygghet och lyhördhet.

För dig som arbetar som konsult hos Svensk Vårdsupport kan vi erbjuda trygga och välbetalda uppdrag i hela Sverige. Du blir en del av ett engagerat team av psykologer. Vi tror att lyhördhet och god kommunikation med personal är nyckeln till framgångsrik vård och lägger därför stor vikt vid att lyssna på våra konsulters behov och önskemål.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och önskar ta uppdrag runt om i landet. Vi har kunder från Malmö till Haparanda. Gillar du omväxling av uppdragsplatser och har en önskan på att testa uppdrag via bemanning så är du den vi söker!

Du har hela landet som arbetsplats! Du kommer inte finnas inne på företagets kontor utan vara ute och representera Svensk Vårdsupport hos våra kunder runt om i landet.

Dela detta jobb

Psykologkonsult

Svensk vårdsupport