medrek.se

PTP-psykolog till BUP!

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

PTP-psykolog till BUP!

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du göra din PTP hos oss på BUP i Östersund? Här finns trevliga kollegor i en utvecklande miljö!

Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 90 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. Vi välkomnar nu en PTP-psykolog till en arbetsplats där utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med kollegor skapar stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten.

Parallellt med den ordinarie tjänstgöringen löper ett schemalagt PTP-utbildningsprogram. Det omfattar kliniska utbildningsdagar, studiebesök, regelbundna PTP-träffar och handledarträffar. Våra utbildningskliniker är: vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, primärvård, föräldra- barnhälsa, hjärnskaderehab och smärtmottagning. Vi har också ett etablerat och uppskattat samarbete med psykologprogrammet vid Mittuniversitetet.
Regionens PTP-studierektor samordnar och utvärderar programmet, samt finns till för att hjälpa dig, handledare och arbetsgivare. För mer information se länk; https://www.regionjh.se/jobbutbildning/utbildning/ptppsykolog.4.5e03233315a5d76d07b10bb4.html

Arbetsbeskrivning

Utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete. Samverkan med övriga vårdgrannar inom Region Jämtland Härjedalen samt länets kommuner är viktiga inslag.

Kvalifikationer

Psykologexamen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och föräldrar

Andra uppgifter

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. PTP-tjänst, ett år
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsén
Områdeschef
Telefon: 070 3176469
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sara Ling
Psykolog
Telefon: 063–153359
Email: sara.ling@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/391/2022
Sista ansökningsdag: 2022-05-30

Dela detta jobb

PTP-psykolog till BUP!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård