medrek.se

PTP-psykolog till BUP!

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

PTP-psykolog till BUP!

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du göra din PTP hos oss på BUP i Östersund? Här finns trevliga kollegor i en utvecklande miljö!
Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 95 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. På BUP arbetar idag 18 psykologer varav 6 specialistpsykologer. Ett antal PTP psykologer, psykologkandidater och psykologassistenter finns också alltid i verksamheten. Enheten har 1 psykolog med ledningsansvar (PLA). Här finns alltså gott om psykologkollegor för utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten. Vi välkomnar nu ett antal PTP Psykologer till vår arbetsplats!

Parallellt med den ordinarie tjänstgöringen löper ett schemalagt PTP-utbildningsprogram. Det omfattar kliniska utbildningsdagar, studiebesök, regelbundna PTP-träffar och handledarträffar. Våra utbildningskliniker är: vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, primärvård, föräldra- barnhälsa, hjärnskaderehab och smärtmottagning. Vi har också ett etablerat och uppskattat samarbete med psykologprogrammet vid Mittuniversitetet.
Regionens PTP-studierektor samordnar och utvärderar programmet, samt finns till för att hjälpa dig, handledare och arbetsgivare. För mer information se länk; https://www.regionjh.se/jobbutbildning/utbildning/ptppsykolog.4.5e03233315a5d76d07b10bb4.htm

Arbetsbeskrivning

Utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete. Samverkan med övriga vårdgrannar inom Region Jämtland Härjedalen samt länets kommuner är viktiga inslag. Placering kan vara öppenvårdsteam för både utredning och behandling på specialistnivå, Mottagningsteam med uppdrag bedriva första linjens Barn- och ungdomspsykiatri eller Utredningsteam. Ange gärna i ansökan om alla placeringar är intressanta eller om någon särskild placering är önskvärd.

Kvalifikationer

Psykologexamen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.
Meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och föräldrar

Andra uppgifter

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. PTP-tjänst, ett år. Tillsättning av tjänsterna kan komma ske löpande innan ansökningstiden löpt ut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsén
Verksamhetschef
Telefon: 070 3176469
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sara Ling
Psykolog
Telefon: 063–153359
Email: sara.ling@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/1071/2022
Sista ansökningsdag: 2023-02-26

Dela detta jobb

PTP-psykolog till BUP!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård