medrek.se

logga

Quality Assurance Associate

Företag Modis Sweden AB
Regioner
Utgår

2021-05-19

Ansök nu

Quality Assurance Associate

Modis Life Science söker nu konsulter för uppdrag som QA på AstraZeneca i Södertälje. Uppdraget har start i slutet av maj/början av juni och pågår initialt i 6 månader med chanser till förlängning. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Sista dag för ansökan är 29 april.

Din roll

Som QA associate med inriktning på Mikrobiologi ansvarar du för kvalitetssäkring av den mikrobiologiska miljön i produktionen av läkemedel. I din roll samarbetar du nära med produktionen, det mikrobiologiska laboratoriet, andra kvalitetsvärderingsgrupper samt övriga stödfunktioner inom kvalitetskontroll och processteknik - ett stort kontaktnät är din vardag.

I rollen kan din ståndpunkt komma att utmanas och då behöver du kunna motivera och kommunicera på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:

  • Utreda och godkänna kvalitetsavvikelser i produktionsprocesser och produktionsmiljö

  • Dokumentera, rapportera och förmedla information kopplat till kvalitetsfrågor

  • Bedöma, sammanställa och rapportera resultat från media och mikrobiologisk monitorering

  • Medverka vid utbildning av personal i mikrobiologi, media och omgivningshygien

  • Medverka i och leda verksamhetsprojekt och valideringar

  • Företräda avdelningen vid interna och externa myndighetsinspektioner

Kompetenskrav

  • Naturvetenskaplig högskoleexamen på magisternivå/240hp innehållande mikrobiologi

  • Erfarenhet av arbete med mikrobiologi företrädesvis inom verksamhet styrd av Good Manufacturing Practice (GMP) är önskvärt

  • Mycket god förmåga att tydligt kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

För att lyckas i rollen krävs att du har en god analytiskt förmåga och med en positiv anda bidrar du till att skapa en lösningsorienterad miljö. Du är flexibel inför ändrade förutsättningar, vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt. Därför söker vi dig som arbetar drivande både självständigt och i team, samt är duktig på att främja samarbete i hela organisationen. För genom ditt arbete kommer du kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då du bidrar till att produktionen av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa.

Dela detta jobb

logga
Quality Assurance Associate

Modis Sweden AB