medrek.se

logga

Quality Assurance Officer GDP för uppdrag på läkemedelsföretag i Solna

Företag ValueOne AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-04

Ansök nu

Quality Assurance Officer GDP för uppdrag på läkemedelsföretag i Solna

ValueOne söker en Quality Assurance Officer GDP till ett längre konsultuppdrag hos vår kund inom läkemedelsindustrin med placering i Solna norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
Rollen som Quality Assurance Officer GDP (Good Distribution Practice) innebär att du ska kvalitetssäkra lagring och transporter av läkemedel och som medarbetare i det nordiska kvalitetsteamet upprätthålla, utveckla och förbättra kvalitetsstyrningssystemet. Vidare kommer du att hantera kvalitetsrelaterade frågor gällande avvikelser, produktklagomål, ändringskontroller och leverantörskvalifikationer. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med en av företagets samarbetspartners gällande GDP och partihandelslicens och andra supply chain-relaterade frågor.  

Erfarenhet och kompetens
Den person vi söker bör ha lägst en kandidatexamen och helst en magisterexamen i farmakologi eller motsvarande samt minst tre års erfarenhet inom life science eller läkemedelsindustrin. Rollen kräver goda kunskaper om nationell och europeisk GDP, liksom erfarenhet från att hantera kvalitetssystem och processer, såsom: avvikelser, CAPA och kundreklamationer. Du behöver tala och skriva flytande svenska och engelska och är en van användare av de vanligaste datorprogrammen, MS Office och liknande.

I den här rollen ser vi dig som är en självständig snabbstartare med förmåga att ta egna initiativ och som drivs av en passion för kvalitet och förbättringsarbete. Vidare bör du ha en god förståelse för utveckling, tillverkning, kvalitetssäkring och distribution av läkemedelsprodukter. Som person har du förmåga att skapa entusiasm och förtroende, du drivs av en stark arbetsetik och är villig att arbeta hårt och ägna tid, energi och engagemang åt ditt arbete. Övriga viktiga färdigheter för tjänsten är flexibilitet, god analytisk och kommunikativ förmåga samt förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Quality Assurance Officer GDP för uppdrag på läkemedelsföretag i Solna

ValueOne AB