medrek.se

Radiolog till Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-20

Ansök nu

Radiolog till Bagarmossen

Vi söker en veterinär med inriktning röntgen, DT och MR till vårt regiondjursjukhus i Bagarmossen. Hos oss möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste tekniska utrustningen.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Ansvarsområden

På bildavdelningen arbetar veterinärer med specialintresse inom bilddiagnostik samt röntgensjuksköterskor. Vi arbetar i nära samarbete med övriga avdelningar på djursjukhuset. Vi har högkvalitativ utrustning som två röntgenlab (Fuji DR-system), tre ultraljudsmaskiner (två GE Logiq E9 och en GE Vivid E9, en DT (Siemens Spirit dual slice, MR (Siemens Essenza 1,5T) samt fluoroskopi (Fluoroscan Insight FD mini). 

Ansvarsområden radiolog:

  • vara delaktig i bildavdelningens utveckling och dagliga verksamhet
  • planera, guida och bedöma bilddiagnostiska undersökningar (röntgen, MR och DT)
  • undervisa kollegor

Tjänsten är en tillsvidareanställningar på heltid, som inleds med provanställning. Tjänsten innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger.

Vem är du?

Rätt kandidat har följande profil:

  • legitimerad veterinär
  • flera års arbete med bilddiagnostik med kompetens motsvarande steg 2 eller högre
  • flytande i svenska eller engelska, både i skrift och tal

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service för våra patienter som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården. 

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.  

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka på sök. Sista ansökningsdatum är den 20 februari 2019. För frågor om rollen vänligen kontakta Chefsveterinär och kardiolog Anna Vestberg, anna.vestberg@anicura.se, tel 070-920 09 49 eller HR-chef Erika Kalmér, erika.kalmer@anicura.se, tel 070-555 15 21. Varmt välkommen! 

Dela detta jobb

Radiolog till Bagarmossen

AniCura