medrek.se

VI SÖKER

Är du en erfaren Radiolog som vill jobba på uppdrag som hyrläkare? Kortare eller längre uppdrag? Nu söker vi din kompetens till olika uppdrag hos kunder runt om i Sverige. Låter det intressant för dig? Ansök med CV och kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för mer information om våra uppdrag och vad vi kan erbjuda dig. 

DIN PROFIL

Legitimerad läkare med specialisering Radiologi och några års erfarenhet inom din specialitet. Det är en fördel om du har vana av att jobba jourer då många kunder har behov av detta. 

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

Radiolog Uppdrag Hyrläkare

Företag Direktkliniken
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb