medrek.se

Receptionist/Tidbokare sökes till Nuklearmedicin i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Receptionist/Tidbokare sökes till Nuklearmedicin i Solna

Vi behöver ytterligare en receptionist/tidbokare till vår avdelning!! 
 
Nuklearmedicin hör till Bild och Funktion, Funktionsområde Medicinsk strålningsfysik och nuklearmedicin. Här arbetar vi med högteknologisk utrustning, SPECT/CT, PET/CT och PET/MR, för att utföra molekylär och fysiologisk avbildning. Vi utför också Radionuklidterapier. 
 
Som receptionist/tidbokare erbjuder vi dig ett stimulerande och nära samarbete i ett välfungerande arbetslag bestående av röntgensjuksköterskor, radiologer, sjukhusfysiker samt två tidbokare/administratörer. 
 
Vi arbetar måndag till fredag 07:30 till 16:00. 
 
Om tjänsten 
Tjänsten innefattar att ta emot patienter när de ankommer avdelningen samt att svara i telefonen. Du kommer att ansvara för alla patientbokningar och beställningar av radiofarmaka. Utöver det ingår även:  
Remisshantering-Bokning av remisser i RIS 
Telefonrådgivning-Telefonkontakt och rådgivning både till patienter och remittenter. 
Metodansvar-Delat ansvar för upprätthållande och utveckling av metodböcker och lathundar för receptionsarbetet samt för de informationssystem som används där. 
Flexibilitet- Nuklearmedicin är en relativt liten avdelning där det kan bli nödvändigt för alla att rycka in i situationer som exempelvis tunga lyft och annat
Vi söker 
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är stresstålig och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är intresserad och vill lära dig nya saker och gillar att ha många bollar i luften. Du är ansvarstagande och har hög social kompetens och sätter patienten i främsta rummet. Arbetet med svårt sjuka patienter kräver personlig mognad och ett gott bemötande. 
 
På Karolinska är det en självklarhet att dela våra värderingar Ansvar-Medmänsklighet-Helhetssyn och visionen Patienten först-tillsammans skapar vi den bästa vården. 
 
Kvalifikationer 
Medicinsk sekreterare, undersköterska eller annan lämplig utbildning. Receptions- och bokningssystemet är digitaliserat. Vana vid att arbeta med datorer är önskvärt. Vidare är kunskaper i RIS, Radiologiskt Informationssystem, samt patientjournalsystemet TakeCare en fördel. Erfarenhet från nuklearmedicinsk avdelning eller röntgenavdelning är meriterande. God kunskap i Engelska är önskvärt. 
 
Varmt välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Åsa Rådemark Oldner 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 070-484 67 32

Fackliga representanter
Kommunal: Catharina Häggbom, 0851775173
Vision: 08-517 725 25

Dela detta jobb

Receptionist/Tidbokare sökes till Nuklearmedicin i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset