medrek.se

Receptionist till AniCura Animalen Djursjukhus

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Receptionist till AniCura Animalen Djursjukhus

Vi söker en receptionist till AniCura Animalen Djursjukhus 

AniCura Animalen Djursjukhus är ett modernt djursjukhus i Södertälje, Stockholms län med en tillhörande mindre klinik i Trosa. Vi erbjuder högkvalitativ medicinsk och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med och skapa framtidens djursjukvård tillsammans med oss.

Beskrivning av tjänst

Som receptionist ser du till att våra kunder och patienter blir väl omhändertagna och bemötta på ett professionellt sätt. Vi finns idag på två orter, djursjukhuset i Södertälje och vår klinik i Trosa/Åda. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för receptionen och telefonväxeln tillsammans med övriga receptionister samt att hjälpa till att ta hand om butiken och ha god kunskap om våra produkter och tjänster. Du har en nära kontakt med veterinärer och sköterskor där du är en viktig länk mellan dem och våra kunder.

Vi söker

Vi söker dig som är ansvarstagande och brinner för att ge god service. Som receptionist är du kundens första möte med AniCura och har en nyckelroll i hur kunden uppfattar hela besöket. Det är därför viktigt att känna ansvar och motiveras av att skapa nöjda kunder.

Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, har högt driv och är lösningsorienterad. Du har ett stort intresse och är van vid djur. Vi ser även att du har ett genuint intresse i att arbeta i team och har hög social kompetens. Att ge det där lilla extra är en självklarhet för dig i ditt dagliga arbete.

All utbildning och erfarenhet inom djursjukvård och läkemedelshantering är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, och flexibilitet.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete med ett härligt och kompetent gäng. Vi är en organisation som präglas av högt engagemang, teamkänsla och stor glädje. 

Vi erbjuder tillsvidare anställning på 100%. Arbetstiderna är dagtid där viss kvällstjänstgöring ingår och rullande schema för lördagar. 

AniCura koncernen arbetar strategiskt och målmedvetet med kvalité och kompetensutveckling såväl intern som extern.

Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att fortsätta bygga framtidens djursjukvård, ska du söka till oss!

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Pia Salmela, Klinikchef, pia.salmela@anicura.se
Anna Sandin, personalansvarig/BMA, anna.sandin@anicura.se

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. 
Ansökan skickar du till: anna.sandin@anicura.sesenast den 27 september 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Plats    
AniCura Animalen Södertälje

Sista ansökningsdag    2019-09-27

Dela detta jobb

Receptionist till AniCura Animalen Djursjukhus

AniCura