medrek.se

Receptionist till AniCura Djursjukhuset Albano i Stockholm

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Receptionist till AniCura Djursjukhuset Albano i Stockholm

OM OSS
AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 180 personer, varav ca 60 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Vi bygger just nu om sjukhuset och kommer – när det står klart sommaren 2019 – vara ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus. 

DIN PROFIL
Vi letar efter dig som brinner för kundservice, som alltid har kunden i centrum och ett lösningsorienterat servicetänk i allt du gör. Du är utåtriktad, har hög arbetsmoral och trivs med att samarbeta i grupp. Du trivs med ett arbete som stundtals har riktigt högt tempo.

Tjänsten innefattar arbete i både reception och i butik, där du är en del av kundens första och sista intryck av oss. Du vill göra allt för att ge kunden en professionell och omsorgsfull upplevelse av sitt besök hos oss. Du har en nära kontakt med veterinärer samt sköterskor och fungerar som en viktig länk mellan dem och våra kunder.

All utbildning och erfarenhet inom service, butiksarbete och djursjukvård är meriterande men det viktigaste är att du har rätt inställning till kundservice och att du har en vilja att utvecklas.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100 %. Arbetstiderna är varierande och innebär kvälls- och helgarbete. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta avdelningschef Johanna Axencrantz via mail johanna.axencrantz@anicura.se.

Ansök senast 2019-03-31

Plats    
AniCura Djursjukhuset Albano

Danderyd

Sverige

Sista ansökningsdag    2019-03-31
Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.

Dela detta jobb

Receptionist till AniCura Djursjukhuset Albano i Stockholm

AniCura