medrek.se

Redovisningsekonom till Medpro Clinic Group

Företag Medpro Clinic
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till Medpro Clinic Group

Är du en strukturerad, noggrann samt initiativrik person med erfarenhet inom redovisning? Trivs du i en bred arbetsroll med mycket ansvar? Då vill vi gärna höra mer om dig!

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen med anknutna rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi närmar oss 220 anställda, omsätter ca 290 miljoner kronor och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Vi är en organisation i växt så planering av framtida ekonomiska behov och möjligheter är extremt viktiga för att verksamheten ska fungera effektivt. Ekonomiavdelningen består idag av tre till fyra medarbetare där du blir den fjärde och med placering i Vänersborg/Trollhättan.

Om jobbet
I rollen kommer du att arbeta med hela ekonomiflödet och vi arbetar inom ekonomisystemet NAV och faktureringssystem exflow. Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:

•    Arbeta med löpande bokföring och redovisning
•    Delaktig i budget och planeringsprocesser
•    Sammanställa (Konsolidera) finansiella rapporter 
•    Arbete med likviditetsprognoser och bokslutsarbete
•    Assistera Koncernchef med rutiner, riktlinjer och manualer
•    Följa upp och analysera resultat- och balansräkning 
•    Myndighetsrapportering
•    Interna kontroller
•    Bistå med finansiella underlag vid revision samt delta i det årliga budget-och prognosarbetet.
•    Framtagande av rapporter och presentationer till Styrelsen och Ledningsgruppen

Din profil
Vi söker dig som är trygg i din roll som redovisningsekonom, nyfiken och intresserad av att bygga på din kompetens och kanske ta nästa steg i din redan påbörjade karriär.
Du som söker denna utmaning är utbildad redovisningsekonom, alternativt innehar motsvarande arbetslivserfarenhet inom redovisning. Utöver detta har du minst fem års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, gärna i ett serviceföretag.

Du är en driven och organiserad person som älskar siffror och att utveckla och förbättra arbetsprocesser och metoder. Du ställer dig positiv till förändringar och har ett öppet och positivt sätt till dina arbetsuppgifter och din omgivning. Självklart är du även noggrann och ansvarsfull och når din fulla potential i ett framåtriktat och expansivt företag. Inom Medpro Clinic är alla med och bidrar till ett positivt företags- och arbetsklimat, något som även ligger dig extra varmt om hjärtat.

Du älskar givetvis excel och siffror, talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Din personlighet är avgörande för denna rekrytering och vi förväntar oss att du lever upp till våra värdeord som är glad, modig och ärlig

Tjänsten är på 100%, med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering arbetar vi med Leading People i Stockholm gällande testning i förbindelse med urval av kandidater.  

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Medpro Clinic Group

Medpro Clinic