medrek.se

Rekryteringsassistent till Rekryteringscenter, Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Rekryteringsassistent till Rekryteringscenter, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Dig som studerar på högskolan ett meriterande extraarbete på Karolinska Universitetssjukhusets Rekryteringscenter. Du får en inblick i HR-arbetet i en stor och komplex organisation. Vi på Rekryteringscenter befinner oss i en förändringsresa där du kommer ha en viktig roll i den fortsatta uppbyggnaden av vår verksamhet. Vi hanterar cirka 3000 annonser och cirka 50 000 ansökningar per år samt stöttar dagligen våra 800 chefer i organisationen.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill bli vår nya kollega på Rekryteringscenter. Du kommer framförallt att arbeta tillsammans med våra kandidat och projektansvariga, som är ett team bestående av tre personer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hantera våra inkommande annonser vilket inkluderar rådgivning till rekryterande chefer samt publicering av annonser. Till viss del kommer du även att vid behov svara på generella frågor om rekrytering och vårt rekryteringsverktyg Talent Recruiter.

Vidare kan du komma att arbeta med chefsstöd och löpande rekryteringsadministration så som att boka in intervjuer och genomföra urval.

Arbetstid varierar efter behov och arbetstoppar. Vi ser gärna att du kan arbeta cirka två dagar i veckan. Vi ser gärna att du även har möjlighet att arbeta under sommaren.

Vi söker

Dig som har pågående personalvetarstudier och som har ett genuint intresse för rekrytering och administration. För att trivas i rollen bör du ha en hög känsla för service, ett öga för detaljer samt förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad.

Kvalifikationer
Krav:

  • Du har studerat minst 1 termin av personalvetarprogrammet eller motsvarande.  
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, eftersom kommunikationen främst sker på detta språk.

Meriterande:

  • Tidigare arbetat i Talent Recruiter, eller något annat rekryteringsverktyg.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner.  Vår vision är att utveckla Karolinska till att bli bäst på att attrahera, engagera och utveckla kompetenta chefer och medarbetare för ett hållbart arbetsliv. Vårt HR-arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet. HR stödjer chefer och medarbetare både i löpande personalfrågor och i långsiktig förändringsledning. Vår HR-avdelning har ca 130 st medarbetare, och vi vill anställa de bästa, mest kompetenta och drivna medarbetarna till oss.

Urval kan ske löpande. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Rekryteringsassistent till Rekryteringscenter, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset