medrek.se

 

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat dygnetruntöppet djursjukhus för hund och katt. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till avancerad veterinärmedicinsk vård av ca 34 000 patienter per år. Bagarmossen är en del av AniCura, en sammanslagning av välrenommerade djursjukhus och kliniker i norra Europa. Vi arbetar tillsammans för framtidens djursjukvård och har fokus på kvalitet och service för sällskapsdjur.

OM JOBBET

Vi söker dig som ska arbeta med att utföra röntgen, DT- och MR-undersökningar på hund och katt på vår enhet för bilddiagnostik. Du arbetar tillsammans med våra veterinärmedicinska radiologer, röntgensjuksköterskor och djurhälsopersonal på djursjukhuset. Utrustningen vi arbetar med är bland annat Fuji direkt digital röntgen 2 lab, Siemens CT, Siemens 1,5T MRI och Agfa PACS. Inom ramen för din tjänst kommer du också att delta i arbetet att utveckla avdelningen, framför allt inom områden som röntgenteknik, bildoptimering, maskinansvar, samt handledning och grundläggande utbildning inom röntgen för nyanställda djursjukskötare på djursjukhuset.

DIN PROFIL

Du är röntgensjuksköterska inom humanvården eller djursjukskötare med inriktning radiologi/bilddiagnostik. Rätt kandidat för tjänsten har arbetat med bildoptimering samt DT och/eller MR. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.

VÅRT ERBJUDANDE

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är i en fas av tillväxt och utveckling. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på den resan och göra AniCura till ett naturligt första val för kunderna. I lokalerna, med Nackareservatet om knuten, arbetar runt 150 personer varav drygt 40 är veterinärer. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Mikko Eneberg tel. 072-220 57 85 eller HR-chef Erika Kalmér tel. 070-555 15 21. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du via "Ansök nu" senast den 1 oktober 2018.

Välkommen med din ansökan!

Röntgensjuksköterska

Företag AniCura
Regioner
Utgår

2018-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb