medrek.se

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Ansök nu

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Vi erbjuder  

Funktionsområdet Medicinsk Strålningsfysik och Nuklearmedicin tillhandahåller nuklearmedicinsk diagnostik samt kompetens inom medicinsk fysik med inriktning mot bildgivande diagnostik och behandling med strålning.  

Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner såsom röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker och administrativ personal.

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta i en multidisciplinär verksamhet med moderna hybridsystem såsom SPECT/CT och PET/CT.  

Verksamheten bedrivs i nya fina lokaler speciellt anpassade till modern nuklearmedicinsk diagnostik.  

Om tjänsten  

Vi befinner oss nu i en expansiv fas med kraftigt ökad efterfrågan på framförallt PET diagnostik. Röntgensjuksköterskor och Biomedicinska analytiker ansvarar för att motta, förbereda och genomföra diagnostiska undersökningar med gammakamera, SPECT/CT och PET/CT.  

I arbetet ingår patientomvårdnad, hantering av medicinteknisk utrustning, bildutvärdering med fortlöpande utveckling samt kvalitetssäkring av våra metoder. Vi bedriver egen beredningsverksamhet för gammakameradiagnostiska substanser. Beroende på din arbetslivserfarenhet och intresse kan även beredningsarbete komma ifråga.  

Tjänsten är förlagd i Huddinge.  

Vi arbetar måndag till fredag mellan klockan 07:30 till 16:00.  

Vi söker  

Du är en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta i grupp likväl som självständigt. Arbetet med svårt sjuka patienter och deras anhöriga kräver personlig mognad och ett gott bemötande. Du behöver ha förmåga att ibland hantera snabba beslut och prioriteringar men samtidigt kunna sprida trygghet i medarbetargruppen. Vidare ser vi att du är en driven och engagerad person som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet.  

För oss, och dig, är det självklart att dela värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och visionen Patient först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

Kvalifikationer  

Krav: legitimerad röntgensjuksköterska alternativt biomedicinska analytiker  

Meriterande: med några års erfarenhet inom nuklearmedicinsk diagnostik och/eller datortomografi.  

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  

Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Vladimir Boskov 
Omvårdnadschef
 0722-54 62 50

Fackliga representanter

Vårdförbundet 08-585 803 50

 

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset