medrek.se

Röntgensjuksköterska eller Specialistsjuksköterska inom Strålbehandling

Regioner
Utgår

2021-01-29

Ansök nu

Röntgensjuksköterska eller Specialistsjuksköterska inom Strålbehandling

Vi erbjuder
Strålbehandling ingår som ett funktionsområde i Tema Cancer. Vi erbjuder en högspecialiserad vårdmiljö inom strålbehandling där vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad strålbehandling av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm och Gotland.  

Verksamheten inom Funktionsområde Strålbehandling omfattar 8 acceleratorer, en stor brachyavdelning samt den förberedande verksamheten med fixationslab, datortomografer, magnetkameror och dosplanering.

Verksamheten har cirka 100 medarbetare vilket gör oss till en av Sveriges största strålbehandlingsavdelningar. Vi är en komplett grupp bestående av specialistsjuksköterskor, undersköterskor och onkologer. I teamet ingår även sjukhusfysiker och ingenjörer.  

Vi har flyttat till helt nya och moderna lokaler på nya Karolinska sjukhuset, NKS. Här har vi en toppmodern avdelning utrustad med den senaste tekniken inom området.  

I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning och utbildning där verksamheten bygger på multiprofessionell samverkan och är inriktad på patientflöden.

Vi erbjuder utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter.  

Om tjänsten
Vi söker en röntgensjuksköterska med erfarenhet av datortomografi, alternativt en specialistsjuksköterska inom strålbehandling till vår strålförberedande del av verksamheten. Det dagliga arbetet innefattar arbete vid datortomograf, magnetkamera eller fixationslab.

Vi söker
Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt ett kreativt förhållningssätt. Du har stort engagemang och intresse för strålbehandling och omvårdnad. Du är intresserad av teknik, människor och har patienten i fokus.

Stor vikt läggs vid din förmåga att kunna arbeta i team samt att kunna se helheten både ur ett medarbetarperspektiv och ett patientperspektiv. Du är driven och tycker om utveckling.

Kvalifikationer 
Krav: Specialistsjuksköterska inom onkologi med inriktning strålbehandling eller motsvarande 

Passar detta in på dig? Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen att ansöka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska eller Specialistsjuksköterska inom Strålbehandling

Karolinska Universitetssjukhuset