medrek.se

Röntgensjuksköterska i Roslagen

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Röntgensjuksköterska i Roslagen

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Närheten, den personliga känslan präglar vårt sjukhus. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, senast arbetar vi efter Norrtäljemodellen vilket är ett nytt samarbete med Norrtälje kommun och du får ett tydligare inflytande som medarbetare, en unik tillfällighet att vara delaktig i att forma din arbetsplats. Eller är du på väg till Norrtälje med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg då har vi Rekryteringslotsen som är ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare som vill hjälpa er på vägen.” Vad sägs om att få arbeta, leva och bo i en av Sveriges vackraste skärgårdar, med närhet till huvudstaden.  
 
Om tjänsten
Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi dig en utvecklande och stimulerande arbetsdag! Vi tillämpar rotation på alla modaliteter varav två DT, två skelett/lunglabb, ett genomlysningslabb, ett ultraljud och även MR om du har den kompetensen. Vårt unika schema följer det nya arbetstidsavtalet, du får en god möjlighet till återhämtning mellan arbetspassen. Schemat bygger på en variation mellan dag, natt och helg. Vår klinik har ett gott rykte bland kollegor, studenter och patienter.  
 
Om dig
Du är en legitimerad röntgensjuksköterska som delar vår värdegrund Delaktighet, Trygghet och Respekt. Ett gott bemötande med respekt är en självklarhet för dig i kontakter med patienter och medarbetare. Du vill dela med dig av din kunskap, är öppen för förbättringsarbete och ser delaktighet som en möjlighet hos såväl individ som organisation. Du ger patienterna trygghet genom att använda din yrkeskunskap inom radiografi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Övrigt 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Maria Mellqvist 
Enhetschef
0176 - 326 409

Fackliga representanter
Facklig representant nås via växeln 0176 - 10 100
Referensnummer
154197

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska i Roslagen

TioHundra