medrek.se

Röntgensjuksköterska i Roslagen

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Röntgensjuksköterska i Roslagen

Om oss

Vi erbjuder dig en trevlig och modern arbetsplats med möjlighet till stimulerande arbetsdagar!  
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, senast arbetar vi efter Norrtäljemodellen vilket är ett nytt samarbete med Norrtälje kommun och du får ett tydligare inflytande som medarbetare, en unik tillfällighet att vara ytterst delaktig i att forma din arbetsplats. Eller är du på väg till Norrtälje med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg då har vi Rekryteringslotsen som är ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare som vill hjälpa er på vägen.” Vad sägs om att få arbeta, leva och bo i en av Sveriges vackraste skärgårdar, med närhet till huvudstaden. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Norrtälje sjukhus har en andraplats i Dagens medicins kvalitetsgranskning av mindre sjukhus i landet. Vi har får toppbetyg av både patienter och medarbetare, har Stockholms läns kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus.
 
Om tjänsten
Här tillämpar rotation på alla modaliteter! Fördelat två DT, två skelett/lunglabb, ett genomlysningslabb, ett ultraljud och även en MR om du har den kompetensen. Vår klinik har ett gott rykte bland kollegor, studenter och patienter. Norrtälje röntgenavdelning tar hand om allt från tidsbokade, drop-in, 24h och akuta besök. Därmed erbjuder vi en stor variation på röntgenundersökningar där du får möjlighet att utmanas och utvecklas inom din profession. Tjänsten är tänkt endast dagtid må-fre, men det finns möjligheter till personlig anpassning.
 
Om dig
Du är en Legitimerad röntgensjuksköterska som delar vår värdegrund Delaktighet, Trygghet och Respekt. Ett gott bemötande med respekt är en självklarhet för dig i kontakter med patienter och medarbetare. Du vill dela med dig av din kunskap, är öppen för förbättringsarbete och ser delaktighet som en möjlighet hos såväl individ som organisation. Du ger patienterna trygghet genom att använda din yrkeskunskap inom radiografi.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska i Roslagen

TioHundra