medrek.se

Röntgensjuksköterska sökes till en kombinationstjänst mellan Thoraxradiologi och Nya bröstcentrum

Regioner
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Röntgensjuksköterska sökes till en kombinationstjänst mellan Thoraxradiologi och Nya bröstcentrum

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa mot framtidens Bröstcentrum som öppnar 2019. Nya Bröstcentrum syftar till att erbjuda en samordning av allt som bygger upp en god cancervård: diagnostik, behandling, forskning, prevention, rehabilitering och utbildning.   
 
Nu erbjuder vi en kombinationstjänst som ger dig möjligheten att utveckla en unik kompetens. Tjänsten innebär att du som röntgensjuksköterska kommer få ett varierat arbete med fokus på både mammografi och thoraxradiologi. Bröstcentrum och thoraxradiologi tillhör samma Funktionsområde och har samma verksamhetschef. Du kommer att bli anställd på Bröstcentrum, där du har din närmaste chef, för en roterande tjänst med arbete på både Thoraxradiologi och Bröstcentrum. Detta är en unik chans som för dig som vill arbeta brett och följa kvinnans resa genom vården.  
 
Vi erbjuder  
Ett engagerat ledarskap och en härlig och kompetent arbetsgrupp!    
Regelbundna internutbildningar   
Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar  
Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD  
Möjlighet att vidareutbildas till forskningssjuksköterska  
Subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid och tillgång till personalgym  
Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor  
Tätt och nära samarbete med radiologer   
Arbete med den senaste medicinsktekniska utrustningen på marknaden  
 
Vi välkomnar dig till ett positivt arbetsklimat där vi tillsammans bidrar med högkvalitativ vård med patienten i centrum.  
 
Om tjänsten   
På Bröstcentrum kommer du som röntgensjuksköterska att utföra en stor variation av diagnostiska och interventionella undersökningar inom mammografi, ultraljud och MR. Verksamheten innefattar allt från mammografiscreening av friska kvinnor till kliniska utredningar. I arbetet ingår rotation mellan olika administrativa arbetsuppgifter så som tidbok, telefon och kassa. Arbetet är stimulerande och du möter många patienter där du på kort tid ska etablera en god kontakt samt genomföra undersökningen på ett professionellt sätt. Hos oss får du möjlighet att dels omsätta dina tidigare erfarenheter och dels utvecklas i din yrkesroll och få spetskompetens efter eget tycke.  
 
Inom funktionsområde Thoraxradiologi undersöker vi ett stort antal patientgrupper såsom benigna lungsjukdomar som fibros, lungcancer, bröstcancer, reumatiska sjukdomar, infektionspatienter och patienter med maligna melanom. Som röntgensjuksköterska på Thorax kommer du främst att arbeta med datortomografi och lungröntgen, även deltagande vid DT-ledda punktioner ingår i tjänsten. Vi har en omfattande och växande punktionsverksamhet. Thorax är en mindre enhet där vi arbetar i ett nära team. Vi ser positivt på utbildning och utveckling och vår arbetsmiljö har ett öppet och positivt klimat.  
 
Fram till nya Bröstcentrum öppnar i slutet av 2019 kommer tjänstgöringen att förläggas på nuvarande mammografiavdelning på Radiumhemmet i Solna. Tjänstgöringen för Thorax är placerad på Nya Karolinska Solna.  
 
Tjänsten avser dagtid måndag- fredag.  
 
Vi söker  
Som person har du förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som besöker oss. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.  
 
Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsinriktad med ett positivt och professionellt förhållningssätt till såväl kollegor som patienter. Du är bekväm i ditt självständiga arbete samtidigt som du har lätt för att arbeta i grupp.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad röntgensjuksköterska med minst 2-3 års erfarenhet. Erfarenhet av mammografi och datortomografi (CT) är meriterande men inget krav.  
 
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka in din ansökan snarast möjligt.  
 
Vi ser fram emot din ansökan!  
 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Nora Abu Zaid 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 756 14
contacticon mobile nora.abu-zaid@sll.se
Emma Dalvik 
Tf Omvårdnadschef
contacticon phone 072-596 40 63
contacticon mobile emma.dalvik@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Anna Larsen, 0700-891789

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska sökes till en kombinationstjänst mellan Thoraxradiologi och Nya bröstcentrum

Karolinska Universitetssjukhuset