medrek.se

Röntgensjuksköterska sökes till Nuklearmedicin Solna

Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Röntgensjuksköterska sökes till Nuklearmedicin Solna

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en expansiv verksamhet på omvårdnadsenheten Nuklearmedicin i Solna där forskning och klinik går hand i hand. Här arbetar idag röntgensjuksköterskor, radiologer, sjukhusfysiker samt administratörer tillsammans i en multidisciplinär verksamhet med moderna hybridsystem såsom SPECT/CT, PET/CT samt PET/MR. Vi utför också radionuklidterapier. 
 
Verksamheten som bedrivs i nya fina lokaler växer och behöver nya medarbetare! 
 
Om tjänsten 
Som röntgensjuksköterska hos oss ingår att utföra diagnostiska SPECT/CT, PET/CT samt PET/MR undersökningar. I arbetet ingår omvårdnad och förberedelser av patienten, hantering av radioaktiva läkemedel, bildutvärdering och fortlöpande utveckling och kvalitetssäkring av våra metoder. Då alla våra system är hybridsystem ser vi erfarenhet av datortomografi och MR som särskilt meriterande. 
 
Våra arbetstider är måndag till fredag 07:30-16:00 
 
Vi söker 
Du är en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta självständigt och i grupp. Arbetet med svårt sjuka patienter och deras anhöriga kräver personlig mognad och ett gott bemötande. Vi önskar även att du är en driven och engagerad person som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet. 
 
På Karolinska är det en självklarhet att dela våra värderingar Ansvar-Medmänsklighet-Helhetssyn och visionen Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården. 
 
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet! 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad röntgensjuksköterska gärna med erfarenhet av nuklearmedicin, CT och MR. 
 
Välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
 
----------------------------------------------------------------------------------------
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Åsa Rådemark Oldner 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 070-484 67 32
Anna Roa 
Sjuksköterska röntgen
Eva Dahlman 

Fackliga representanter
Vårdförbundet: 08-517 72968

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska sökes till Nuklearmedicin Solna

Karolinska Universitetssjukhuset