medrek.se

Röntgensjuksköterska sökes till Radiologi, Solna

Regioner
Utgår

2020-02-05

Ansök nu

Röntgensjuksköterska sökes till Radiologi, Solna

Vi erbjuder 
Radiologi, Solna vid Karolinska Universitetssjukhuset öppnar för nya möjligheter och en spännande framtid. Du får en unik chans att vara del av vårt akut/trauma/elektiv-team i en ny verksamhetsmodell med toppmodern utrustning och helt nya lokaler. 

Du erbjuds ett omväxlande arbete med omhändertagande av akuta och polikliniska patienter. Du kommer att arbeta med en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik.

Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller.

Om tjänsten
Vi stärker nu datatomagrafi, konventionell röntgen och ultraljud-team med engagerade och nyfikna röntgensjuksköterskor som vill vara med i utvecklingen och ta del av en spännande resa tillsammans. Du kommer att ingå i ett team av kreativa och drivna kollegor: undersköterskor, radiologer och röntgensjuksköterskor.

Tjänsten är förlagd till Radiologi i Solna. Arbetstidena avser främst dagtid, men det finns också möjlighet att arbeta kvällar och helger.

Om du trivs med kliniskt arbete på röntgen, patientomhändertagande, läkemedelshantering och andra logistiska arbetsuppgifter, så är du mer än välkommen att söka till oss!

Vi söker  
Vi värdesätter din medverkan till att förbättra vår verksamhet och erbjuda en god vård till patienterna. Vi vill att du tycker om utmaningar och att hitta lösningar på dessa.

Du har ett genuint intresse för allt som sker inom Radiologi samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett din erfarenhet ser vi gärna att du är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat.

Vidare ser vi även att du vill vara med i utvecklingen av en modern och innovativ enhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas i vårt team!

Kvalifikationer
Krav: 
Legitimerad röntgensjuksköterska.
Meriterande: Tidigare arbete på röntgen och erfarenhet av datatomografi, konventionell röntgen och ultraljud är meriterande, men nyutexaminerad personal är också välkommen att söka!  

Urval kommer att ske löpande i denna rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Om Bild och Funktion
Bild och Funktion ansvarar för radiologi, strålningsfysik, nuklearmedicin samt neuro- och klinisk fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Karolinska Universitetssjukhuset har den mest högteknologiska och avancerade radiologiska utrustningen i Europa. Genom särskilda avtal med ledande leverantörer säkerställs att vi alltid har den senaste tekniken och vår personal har spetskompetens för att nyttja modaliteternas fulla kapacitet.

 Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna. Här arbetar högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska sökes till Radiologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset