medrek.se

Röntgensjuksköterska till Barnradiologi

Vi erbjuder
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus. 
Funktionsområde Barnradiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, är en ny röntgenavdelning med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt, och vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. De flesta röntgenspecialiteter finns inom verksamheten. Vårt fokus är att ha barnet i centrum. 

I november 2016 flyttade vi in till Karolinska Universitetssjukhuset, Solna och behöver dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden. Vi tillämpar Region Stockholms' kompetensstege för röntgensjuksköterskor. Där prioriteras kompetensutveckling och utbildning för att kunna upprätthålla en verksamhet av hög kvalitet. 


Om tjänsten 
Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Du kommer arbeta med konventionell röntgen, genomlysning samt DT. I rollen som röntgensjuksköterska bidrar du till att Barnradiologin är i ständig utveckling. 


Anställningsform
Föräldravikariat mellan nov 2019 till och med december 2020 som röntgensjuksköterska. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Heltid. 


Vi söker 
Vi söker dig som är engagerad, har förmåga att inspirera och är initiativrik. Du vill vara en del av ett vårdteam, som tillsammans med andra yrkeskategorier, strävar efter att utveckla Barnradiologin och möta framtidens krav. 
Det är viktigt att du kan skapa goda relationer och har god samarbetsförmåga, kan entusiasmera och delta i verksamhetsutveckling och ha en aktiv del i förbättringsarbeten. 
Vi sätter också stort värde på att du har förmågan att lyfta blicken, se helheten och har en god kommunikationsförmåga. 


Kvalifikationer 
Du har gärna erfarenhet som legitimerad röntgensjuksköterska inom konventionell röntgen, genomlysning och DT. 
Vi söker dig som är drivande och engagerad röntgensjuksköterska som är speciellt intresserad av att arbeta med barn. Att du har erfarenhet av att arbete med barn är meriterande. 
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska inom tal och skrift.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset