medrek.se

Röntgensjuksköterska till Bild och Funktion, Bukradiologi

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Bild och Funktion, Bukradiologi

Är du röntgensjuksköterska med intresse för Bukradiologi?

Vi erbjuder nu ett spännande, trivsamt och utvecklande arbete med fokus på dig som enskild individ. Som röntgensjuksköterska hos oss får du möjlighet att jobba inom flera modaliteter, utvecklas och få spetskompetens efter eget tycke.

Vi erbjuder 
- Ett engagerat ledarskap och en härlig arbetsgrupp
- Regelbundna internutbildningar   
- Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar såsom Forskningssjuksköterska och avancerad nivå såsom Magister, PhD  
- Subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid och tillgång till personalgym  
- Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor  

Vi har ett flexibelt arbetssätt, där vi försöker ta till vara på och utveckla dina intresseområden. Intentionen är att ha hög kvalitet och kompetens på vår personal så vidareutveckling och utbildning ser vi mycket positivt på.

Om tjänsten 
Vår verksamhet erbjuder en tjänst inom elektiv DT (datortomografi), för närvarande dagtid från 7:30-16:00, akut DT med dag-, kväll- och helgtjänstgöring, eller en kombinationstjänst med placering 50% på DT och 50% på MR vid kompetens av båda modaliteter.    

Vi söker
Som person har du förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som besöker oss. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsinriktad med ett positivt och professionellt förhållningssätt till såväl kollegor som patienter. Du är bekväm i ditt självständiga arbete samtidigt som du har lätt för att arbeta i grupp.  

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. För att söka kombinationstjänsten inom MR och DT krävs det att du har erfarenhet av modaliteterna.

Urval sker löpande och de lediga tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat så vänta inte med din ansökan! 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Om oss
Bild och Funktion ansvarar för radiologi, strålningsfysik, nuklearmedicin samt neuro-och klinisk fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Karolinska Universitetssjukhuset har den mest högteknologiska och avancerade radiologiska utrustningen i Europa. Genom särskilda avtal med ledande leverantörer säkerställs att vi alltid har den senaste tekniken. Vår personal har spetskompetens för att nyttja modaliteternas fulla kapacitet.

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Bild och Funktion, Bukradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset