medrek.se

Är du intresserad att få arbeta med avancerad endoluminalkirurgi och  

Endoskopi? Vill du arbeta tillsammans med ett professionellt team med mycket skratt och humor? Då är du varmt välkommen till oss på Funktionsområde GI Endoskopi!  

Om tjänsten och vår verksamhet  

På endoskopin genomförs undersökningar och behandlingar i mag-tarmkanalen. Det görs cirka 900 ERCP-undersökningar per år men även andra typer av endoskopiska ingrepp. Vi utför högspecialiserad vård och har patienter som kommer från hela landet. Du kommer att arbeta dagtid måndag-fredag.  

Din huvuduppgift är omvårdnadsansvaret för patienten och assistera endoskopisten vid undersökningarna.  

I din roll hos oss kommer du att:  

  • Medverka vid olika endoskopiska undersökningar i gallvägarna, pankreas eller duodenum
  • Ta emot patienter på vår sjuksköterskemottagning, inskrivning samt arbeta med viss telefonrådgivning  
  • Handha röntgenutrustning under pågående undersökningar  

Du kommer att få arbeta med några av Sveriges främsta endoskopister. Forskning och utveckling är en naturlig del i vår vardag. Vi arbetar aktivt med att förbättra rutiner kring patientsäkerhet och personcentrering.  

Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö. Du blir en viktig teammedlem med kirurger/endoskopister, undersköterskor, anestesipersonal och sekreterare.  

Vi Söker  

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och  

arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.  

Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god  

organisations- och planeringsförmåga. Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.  

Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.  

Kvalifikationer  

Legitimerad röntgensjuksköterska  

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!  

Hälsningar Veronica, omvårdnadschef  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande.  

Om Tema Cancer  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjuk-hus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institu-tet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Veronica Dahlgren 
Omvårdnadschef
 08-585 823 55

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 80 350

 

Röntgensjuksköterska till ERCP-enheten, Huddinge

Regioner
Utgår

2018-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb