medrek.se

Röntgensjuksköterska till ME Radiologi i Solna

Regioner
Utgår

2022-07-17

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till ME Radiologi i Solna

Om tjänsten
Hos oss har vi akuta och elektiva flöden inom konventionell röntgen, genomlysning, u-ljud, DT, MR och DEXA. Vår patientgrupp har ett stort omvårdnadsbehov oftast med multipla sjukdomar eller trauma. Inom vår akuta enhet arbetar vi dygnet runt med störst inflöde på dagtid. Inom den elektiva delen är arbetstiden dagtid. Ett flertal av oss roterar mellan akut och elektiv enhet.

Vi är en verksamhet där kompetensutveckling och vidareutbildning värderas högt samt med målet att ligga i framkant och vara ledande inom vårt yrke. Ett engagerat och coachande ledarskap i kombination med kurser och regelbundna internutbildningar ser vi som en självklarhet för att du ska utvecklas hos oss.

Vi är engagerade och målfokuserade och tillsammans har vi ett viktigt uppdrag; att ge bästa möjliga vård till de patienter som besöker oss.

Vi har ett schema med arbetstid var fjärde helg.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och intresserad av arbete med en placering på den akuta delen. 

Hos oss är en dag sällan den andra lik, vilket innebär att du behöver vara trygg i en föränderlig vardag och kan med bibehållet lugn anpassa dig till vad omgivningen kräver.

Vi söker dig som tar eget ansvar för sitt arbete; du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Samtidigt är du ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Du följer struktur och planering, men är också beredd att med bibehållet lugn frångå en plan och för att lösa en uppkommen situation.

Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål vilket visar sig i prioriteringar, planering och agerande. Vidare uttrycker du en positiv attityd till ditt arbete och visar engagemang för verksamhetens utveckling. Slutligen har du förmåga att se helheter och tar hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska.

Meriterande:

  • Vi lägger stor vikt vid att du har några års erfarenhet samt klinisk erfarenhet av att handleda andra.
     

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några som helst funderingar? Tveka då inte på att kontakta oss!

Varmt välkommen till vårt härliga team!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt Brev
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till ME Radiologi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset