medrek.se

Röntgensjuksköterska till ME Radiologi i Solna

Regioner
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till ME Radiologi i Solna

Nu utökar vi vårt team och söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och är intresserad av att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus. Varmt välkommen att ansöka!

ME Radiologi Solna är en del av Karolinskas Traumacenter som är en enhet för svårt skadade. Traumaenheten består av tre traumasalar, två datortomografer och fyra operationssalar varav en är hybridsal. Våra två andra huvuduppdrag är inom Tema Hjärta Kärl och Tema Cancer. På Radiologi Solna arbetar vi i högteknologiska lokaler med modern maskinpark inom konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera, intervention, DXA och ultraljud. Hos oss arbetar röntgensjuksköterskor, radiologer, fysiker och undersköterskor.

Karolinskas vision är att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Det innebär att vi är bäst på det svåra och ansvarar för våra gemensamma resurser. Karolinska värderingar är Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Universitetssjukvårdsuppdraget är sjukvård, forskning och utbildning.

Tillsammans är vi Karolinska.

Om tjänsten

Vi välkomnar dig till en kompetent arbetsgrupp med bra gemenskap, där vi tar hand om varandra och samarbetar för att ge patienterna den bästa vården. För att du ska få en bra start hos oss erbjuder vi dig individuellt anpassad introduktion utifrån dina behov. Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt och vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom radiologi. 

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du utföra både akuta och planerade undersökningar. I vår verksamhet är ingen dag den andra lik, du har varierande arbetsuppgifter och du har dagligen nära samarbete med radiologer och undersköterskor. Handledning av nya medarbetare och studenter ingår i rollen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Dag-, kväll och helgtjänstgöring ingår. 

Vi söker

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Samtidigt är du ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Du följer struktur och planering, men är också beredd att med bibehållet lugn frångå en plan och för att lösa en uppkommen situation.

Vi söker dig som är bra på att samarbeta och kommunicera. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ser möjligheter i förändringar och är flexibel. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen till vårt härliga team!

Som anställd hos oss får du dessutom ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder, till exempel friskvårdsbidrag, tillgång till personalgym och möjlighet att ansöka om personalbostad.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av MR och/eller Datortomografi av hjärta-kranskärl. 
  • God klinisk erfarenhet av att handleda.
     

Om rekryteringsprocessen

Har du några som helst funderingar? Tveka då inte på att kontakta oss!

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att söka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till ME Radiologi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset