medrek.se

logga

Röntgensjuksköterska till MR-sektionen, röntgenkliniken, Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till MR-sektionen, röntgenkliniken, Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer.

Danderyds sjukhus 1922-2022.

 Är du utbildad röntgensjuksköterska med MR kompentens och som vill arbeta i en toppmodern maskinpark med den senaste tekniken, då har vi en tjänst för dig!

 Vår MR-verksamhet består av tre magnetkameror av märket GE, två 1,5 t och en 3t. Magnetkamerorna installerades 2019 i samband med att röntgenavdelningen flyttade in i nya fräscha lokaler.

 Vi gör ca 7800 MR-undersökningar per år varav 35% är akuta. Personalgruppen består både av fasta placerade röntgensjuksköterskor och de som roterar mellan MR och övriga modaliteter. För att tillgodose den bästa servicen för våra patienter bedrivs MR verksamhet dag- och kvällstid samt dagtid på helger.

 Vårt anställningserbjudande

Hos oss får du möjlighet att arbeta ihop och utvecklas tillsammans med ett härligt gäng kompetenta medarbetare. Vi erbjuder kompetensutveckling i form av internutbildningar och uppmuntrar till vidareutbildning inom modalitetsområdet, MR. Du arbetar i ett variationsrikt flöde, stundtals högt med både elektiva - och akuta undersökningar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska samt har klinisk erfarenhet av MR. Du behärskat svenska flytande i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg med bibehållet lugn i en föränderlig vardag med ett högt tempo. Du tar ansvar för ditt eget arbete och söker vid behov efter information för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna ställa om och frångå rutiner om nya situationer uppstår. Vidare är du en god kollega som bidrar till och värdesätter ett gott samarbete.

Anställningsform 

Tjänsten är en tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning på heltid, 40h/v.

Schemalagda vardagar med dag/kväll – och helgtjänstgöring.

Besök gärna vårt Instagramkonto rontgen_danderyd om du vill veta mer om oss.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Dela detta jobb

logga
Röntgensjuksköterska till MR-sektionen, röntgenkliniken, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB