medrek.se

logga

Röntgensjuksköterska till natten på röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till natten på röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande
Vi utför både elektiva och akuta undersökningar inom konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation.

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuds du internutbildning, möjlighet att bredda din kompetens inom flera olika modaliteter och vi uppmuntrar till vidareutbildning inom radiologi.

Vi erbjuder schemalagda nätter på ett fast roterande schema. För dig som behöver boende finns personalbostäder att tillgå.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning
Som röntgensjuksköterska på natten arbetar du i ett variationsrikt flöde med akuta undersökningar, inom DT, konventionell/extern röntgen, genomlysning och intervention. Du har ett tätt samarbete med både undersköterskor och radiologer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av nattarbete samt klinisk erfarenhet av DT. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg med bibehållet lugn i en föränderlig vardag med ett högt tempo. Du tar ansvar för ditt eget arbete och söker vid behov efter information för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna ställa om och frångå rutiner om nya situationer uppstår.

Vidare är du en god kollega som bidrar till och värdesätter ett gott samarbete.

Övrigt
Heltid, tillsvidare eller tidsbegränsad anställning. Natt med helgtjänstgöring. Inskolning är förlagd till vardagar samt helger med dag/kvälls tjänstgöring.
Besök gärna vårt Instagramkonto rontgen_danderyd om du vill veta mer om oss.

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
Röntgensjuksköterska till natten på röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB