medrek.se

Röntgensjuksköterska till Neurointervention samt experimentell angiografi

Regioner
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Neurointervention samt experimentell angiografi

Om Funktionsområde Neuroradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största och mest dynamiska universitetssjukhus med en mycket stor Neuroradiologisk verksamhet. Neuroradiologi i Solna är ett högspecialiserat funktionsområde, där vi i utför undersökningar med datortomografi, magnetkamera, samt angiografi/intervention. Förutom klinisk verksamhet bedrivs forskning och utveckling inom många områden. 

Enheten för Neuroangiografi/Neurointervention är kliniskt och vetenskapligt framstående inom bland annat utveckling av nytt materiel för olika ingrepp, experimentell angiografi, strokeforskning samt utveckling av mjukvara och hårdvara för neuroangiografi. Vi har två moderna biplans angiolab för humanbruk, ett modernt monoplanslab för experimentell angiografi och driver dessutom ett hybridlab på neurooperation. 

Vi erbjuder

Vi har nyligen flyttat till Nya Karolinska Sjukhuset (NKS). Detta kommer att medföra vissa förändringar och ge stora möjligheter till professionell och personlig utveckling. Funktionsområde Neuroradiologi erbjuder ett ambitiöst kompetensutvecklingsprogram såväl lokalt som internationellt. 

Vi söker en kunnig och engagerad person att dels arbeta tillsammans med oss inom neurointervention, dels driva verksamheten inom experimentell angiografi. 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta 50% kliniskt med Neurointervention, inklusive beredskap i hemmet. 50% av din arbetstid kommer du att driva vår enhet för experimentell angiografi på KERIC (Karolinska Reseach and Imaging Center). KERIC är belägen på Karolinska sjukhusets område. 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning som röntgensjuksköterska, heltid, dagtid samt beredskap i hemmet. Tillträde enligt överenskommelse.  

Kvalifikationer 

Legitimerad röntgensjuksköterska med minst tre års erfarenhet av kliniskt arbete med angiografi.

Akademiska meriter och erfarenhet av forskning och utveckling är önskvärt. Magister eller påbörjad magisterutbildning, samt handledarutbildning är meriterande. 

Vi söker

Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och självständighet. Tonvikt läggs på samarbetsförmåga, flexibilitet, ansvarstagande samt vilja att utvecklas.  

Detta är en tjänst för dig som arbeta med högspecialiserad verksamhet i internationell miljö. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation    

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.   

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.   

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Dick Sonnell 
Omvårdnadschef/Sköterskechef
 08-517 780 75
 070-167 10 67

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Yvonne Oljenik 08-517 740 04

 

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Neurointervention samt experimentell angiografi

Karolinska Universitetssjukhuset