medrek.se

Röntgensjuksköterska till Neuroradiologi, Solna

Regioner
Utgår

2021-12-07

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Neuroradiologi, Solna

Referens nummer

2021/2938

Vill du arbeta med ett utvecklande och stimulerande arbete i en dynamisk organisation?

Neuroradiologin är en viktig del i bland annat det högspecialiserade strokeflödet som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder patienter från såväl Stockholm som andra delar av landet. Vår spjutspetskompetens upprätthålls genom utbildning och möjlighet till att driva egna förbättringsarbeten. Kompetensutveckling hos alla yrkeskategorier är nödvändigt för att hålla en hög internationell kvalité inom vår verksamhet. Varmt välkommen att ansöka till oss!

Om tjänsten
Neuroradiologi är ett högspecialiserat funktionsområde, där vi i huvudsak utför undersökningar med datortomografi, magnetkamera samt angiografi. Vi arbetar med patientflöden i multiprofessionella och multidisciplinära team i en högteknologisk datadriven vårdmiljö av internationell toppklass. Du kommer att ingå i teamet av röntgensjuksköterskor som utför datortomografi- och magnetkameraundersökningar under såväl dagtid/kvällstid/helg enligt önskeschema.

Vår MR-verksamhet bedrivs i nära samarbete med Karolinska Institutets MR-Centrum. Totalt har vi fem moderna MR kameror i drift. Vi är den enda röntgenkliniken i Region Stockholm som bedriver dygnet runt-verksamhet inom MR diagnostik.

Vem är du?
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete samt har en god struktur vilket innebär att du kan planera och organisera ditt arbete väl. Vidare har du en god samarbetsförmåga och kan arbeta bra med dina kollegor. Självklart delar du Karolinska Universitetssjukhusets värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska med två års erfarenhet i rollen.
Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård och/eller MR.

Välkommen att skicka in din ansökan!
Hälsningar Maria, rekryterande chef

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

Övrig information om rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Odett Ghalamkari, Faranak Oladi

Telefon
08-517 74665

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Neuroradiologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset