medrek.se

Röntgensjuksköterska till Neuroröntgen

Regioner
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Neuroröntgen

Vi erbjuder
dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en dynamisk organisation i en miljö av ständig utveckling. Neuroradiologin är en viktig del i bland annat det högspecialiserade  strokeflödet som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder patienter från såväl Stockholm som andra delar av landet. Vår spjutspetskompetens upprätthålls genom utbildning och möjlighet till att driva egna förbättringsarbeten. Kompetensutveckling hos alla yrkeskategorier är nödvändigt för att hålla en hög internationell kvalité inom vår verksamhet. 
 
Om tjänsten
Funktionsområde (FO) Neuroradiologi är ett högspecialiserat funktionsområde, där vi i huvudsak utför undersökningar med datortomografi, magnetkamera samt angiografi. Vi arbetar med patientflöden i multiprofessionella och multidisciplinära team i en högteknologisk datadriven vårdmiljö av internationell toppklass. Du kommer att ingå i teamet av röntgensjuksköterskor som utför datortomografi- och magnetkameraundersökningar under såväl dagtid/kvällstid/helg.
 
Vår MR verksamhet bedrivs i nära samarbete med Karolinska Institutets MR-Centrum. Totalt har vi fem hypermoderna MR kameror i drift. Vi är den enda röntgenskliniken i Stockholms Läns Landsting som bedriver dygnetruntverksamhet inom MR diagnostik.
 
Vi söker
Dig som har höga krav på noggrannhet och ansvar. Du har en god samarbetsförmåga och en vilja att utvecklas.
 
Kvalifikationer 
Krav:  Leg. Röntgensjuksköterska
Meriterande:  Vid ett eventuellt högt söktryck kommer vi att prioritera de med erfarenhet av akutsjukvård och/eller MR.
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
 
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maria Sandell 
contacticon phone 08-517 714 64
Dick Sonnell 
Omvårdnadschef/Sköterskechef
contacticon phone 08-517 780 75
contacticon mobile 070-167 10 67

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Solna

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Neuroröntgen

Karolinska Universitetssjukhuset