medrek.se

Röntgensjuksköterska till Perifer Angio Intervention, Bild och Funktion

Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Perifer Angio Intervention, Bild och Funktion

Vi erbjuder 

Perifer Angio Intervention vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna öppnar upp för nya möjligheter och en spännande resa i framtiden. Du får unik chans att vara del av vårt interventionella team i en ny verksamhetsmodell med toppmodern utrustning och helt nya lokaler.   

Om tjänsten 

i och med flytten till Nya Karolinska Universitetssjukhuset har vi en verksamhet i expanderande fas. Därför stärker vi upp vårt interventions team med engagerade och nyfikna röntgensjuksköterskor som vill vara med i utvecklingen och ta del av en spännande framtid tillsammans.  

Du kommer att ingå i ett team av kreativa och drivna kollegor: undersköterskor, radiologer, röntgensjuksköterskor och kirurger. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omhändertagande av både trauma/akuta och polikliniska patienter. Arbetsuppgifterna är varierande. Exempelvis är kliniskt arbete på operationssal, assistans vid endovaskulära ingrepp, patientomvårdnad och läkemedelshantering vanligt förekommande uppgifter. Rollen innefattar även en del logistiska och administrativa arbetsuppgifter.  

Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete kan du komma att ges möjlighet att delta i Regionalt beredskapslinje inom SLL.  

Vi söker  

Dig som utbildad röntgensjuksköterska och är nyfiken och vill vara med i utvecklingen av en modern och innovativ enhet.  

Det är meriterande om du har arbetat i operationsmiljö och har erfarenhet av aseptik och steril hantering.  

Är du en professionell, engagerad, har lätt för samarbete, tveka inte att söka till oss! Vi ställer även krav på bra kommunikation, samarbete och samordning.   

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Urval kommer att ske löpande. 

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens   

------------------------------------------------------------------------------------

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste och mest avancerade tekniken där högspecialiserade läkare, röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker arbetar tillsammans i ett högkompetent team med patienten i fokus. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Ervin Polimac 
Chefsjuksköterska
 072-599 10 24

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Naghmeh Mahmoud Zadeh, naghmeh.mahmoud-zadeh@sll.se, 08-517 783 63

 

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Perifer Angio Intervention, Bild och Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset