medrek.se

logga

Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande
Önskar du få bred kompetens inom flera modaliteter och arbeta tillsammans med ett gäng glada och kompetenta kollegor i en nybyggd röntgenavdelning, då är detta en arbetsplats för dig.

Vi erbjuder internutbildning för all personal och uppmuntrar till vidareutbildning inom radiologi. Det finns även personalbostäder att tillgå. Vi använder oss av individuell schemaplanering som innebär att du får större möjlighet att påverka vilka dagar du önskar vara ledig eller arbeta. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som Röntgensjuksköterska. Du får bred kompetens inom flera modaliteter där variationen på undersökningar är stor. Vi undersöker patienter i alla åldrar och ingen dag är den andra lik. Detta gör att du lär dig nya saker varje dag oavsett hur lång erfarenhet du har sedan tidigare. Vi söker dig som vill vara delaktig i utvecklingen av vår nya röntgenavdelning som är uppdelad på två våningsplan, akutröntgen som ligger vägg i vägg med akuten på plan två och röntgenavdelningen på plan tre. Alla röntgensjuksköterskor roterar mellan olika modaliteter på båda våningsplanen både dagtid och jourtid och vi arbetar tillsammans som ett team. Konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation är de undersökningar vi utför på vår röntgenavdelning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad Röntgensjuksköterska och ser gärna att du har några års erfarenhet inom radiologi. Kompetens inom DT är meriterande.  

Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid, kvällar och helger ingår.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att samarbeta med dina kollegor och har en positiv attityd till ditt arbete. Du drivs av högt arbetstempo och ser möjligheter till förbättringar. Andra egenskaper som värderas högt är att du är lösningsfokuserad, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är flytande i svenska i både tal och skrift.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, välkommen in med din ansökan!

Besök gärna vårt Instagramkonto rontgen_danderyd och/eller läs på www.ds.se om du vill veta mer om oss.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

logga
Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB