medrek.se

logga

Röntgensjuksköterska till röntgenmottagningen Sommar 2024, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till röntgenmottagningen Sommar 2024, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Just nu söker vi röntgensjuksköterskor till vår verksamhet för sommaren 2024! Tjänsten avser sommarvikariat under perioden 2024-06-01 till och med 2024-08-20.

Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler med modern utrustning. Vi är en trevlig arbetsgrupp med god stämning och hoppas att du vill bli en del av vårt team.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgen arbetar länsövergripande och strävar efter att erbjuda god tillgänglighet för länets invånare. Undersökningar och behandlingar utförs med hög kompetens och modern teknik. Vår ambition och målsättning är att patienten ska känna sig trygg och väl omhändertagen.

Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik ingår i en länsverksamhet med Röntgenmottagningarna i Sollefteå och Sundsvall-Härnösand. Mottagningen har hög kompetens och stöttar både specialistsjukvård och öppenvård i utredningar och behandlingar med olika undersökningar så som ultraljud, konventionell röntgen, genomlysning, datortomografi, intervention och magnetresonanstomografi. På mottagningen i Örnsköldsvik arbetar cirka 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vid Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik finns möjlighet till ett varierande arbete med flera olika modaliteter samt både elektiv och akut verksamhet. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor, röntgensjuksköterskor, radiologer och sekreterare. Du utför sedvanliga röntgensjuksköterskeuppgifter vid modaliteterna konventionell röntgen, datortomografi och magnetresonanstomografi samt bistår radiolog i samband med vissa interventioner vid genomlysning och ultraljud. Även bokningsarbete förekommer och vi arbetar med Sectra RIS och PACS. I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare kompetens och erfarenhet av arbete som röntgensjuksköterska och även inom magnetröntgen. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och det är meriterande om du behärskar fler språk.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har ett gott omdöme och god social kompetens. Du är lugn, stabil samt och har ett gott bemötande. Självklart trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen att söka till oss!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofia Nordin

Vårdförbundet

Telefon: 0660-89160

E-post: sofia.nordin1@rvn.se

 

Lotta Westman

Enhetschef

Telefon: +4666089767

E-post: lotta.westman@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Röntgensjuksköterska till röntgenmottagningen Sommar 2024, Örnsköldsvik

Region Västernorrland