medrek.se

Röntgensjuksköterskor med erfarenhet sökes till Barnradiologi

Regioner
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Röntgensjuksköterskor med erfarenhet sökes till Barnradiologi

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus. Vi söker nu dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, har gedigen kompetens inom radiologi samt ett hjärta som slår extra hårt för barn.

Barnradiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är en ganska ny röntgenavdelning med den senaste teknologin. I november 2016 flyttade vi in till Karolinska Universitetssjukhuset Solna, och nu behöver vi dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden.

Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt, och vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. De flesta röntgenspecialiteter finns inom verksamheten.

Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för röntgensjuksköterskor. Där prioriteras kompetensutveckling och utbildning för att kunna upprätthålla en verksamhet av hög kvalitet.
 

Om tjänsten

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Du kommer arbeta med konventionell röntgen, genomlysning samt DT. I rollen som röntgensjuksköterska bidrar du till att Barnradiologi är i ständig utveckling.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat då urvalsprocessen sker löpande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning från september 2020. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Heltid.

 

Vi söker

Vi söker dig som är drivande, engagerad, har förmåga att inspirera och är initiativrik. Du vill vara en del av ett vårdteam, som tillsammans med andra yrkeskategorier, strävar efter att utveckla Barnradiologi och och ta en aktiv del i förbättringsarbeten. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer, har god samarbetsförmåga, kan entusiasmera och delta i verksamhetsutveckling för att möta framtidens krav.

Vi sätter också stort värde på att du har förmågan att lyfta blicken, se helheten och har en god kommunikationsförmåga.

Kvalifikationer 

Krav: Du har erfarenhet som legitimerad röntgensjuksköterska inom konventionell röntgen, genomlysning och DT. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska inom tal och skrift.

Meriterande: Vi söker dig som är speciellt intresserad av att arbeta med barn. Att du har erfarenhet av att arbete med barn är meriterande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterskor med erfarenhet sökes till Barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset