medrek.se

Röntgensjuksköterskor sökes till Nya Bröstcentrum, Radiologi - Solna

Regioner
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Röntgensjuksköterskor sökes till Nya Bröstcentrum, Radiologi - Solna

Är du röntgensjuksköterska och vill göra en viktig insatts för bröstcancervården? Välkommen till Nya Bröstcentrums Mammografiavdelning på Karolinska, Solna.

Vi erbjuder
Radiologi, Solna vid Karolinska Universitetssjukhuset öppnar för nya möjligheter och en spännande framtid. Du får en unik chans att bli en del av vår Nya Bröstradiologiska avdelning och fortsätta utvecklingen av den.

Vi har flyttat till helt nya lokaler som är utrustade med toppmodern röntgenutrustning och MR kamera dedikerade för våra bröstpatienter. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom olika modaliteter för bröstdiagnostik.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med mammografiscreening, polikliniska undersökningar med både bildtagning och assisterande vid olika bröstpunktioner.

Här bedrivs också bröstradiologisk forskning inom AI och ny interventionell teknik för excision av benigna brösttumörer.

Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen.

Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller.

Om tjänsten
Vi stärker nu vårat team med engagerade röntgensjuksköterskor som vill vara med i utvecklingen och ta del av en spännande resa tillsammans. Du kommer att ingå i ett tätt samarbete med erfarna och kompetenta kollegor: röntgensjuksköterskor, undersköterskor och radiologer.

Tjänsten är förlagd till Mammografi, Radiologi i Solna. Arbetstiderna avser dagtid måndag - fredag. Heltid.

Det finns möjlighet till rotationstjänst inom andra delar av Radiologi Solna.

Är du nyfiken på mammografi och hur vi arbetar, så får du gärna auskultera en dag hos oss!

Vi söker
Vi värdesätter din medverkan till att förbättra vår verksamhet och erbjuda en god vård. Vi vill att du tycker om utmaningar och att hitta lösningar på dessa.

Du har ett genuint intresse för Radiologi samt trivs att arbeta i grupp.

Oavsett din erfarenhet ser vi gärna att du är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat.

Vidare ser vi även att du vill vara med i utvecklingen av en modern och innovativ enhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas i vårt team!

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska.

Meriterande: Det är meriterande med erfarenhet inom mammografi, röntgen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Urval kommer att ske löpande i denna rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterskor sökes till Nya Bröstcentrum, Radiologi - Solna

Karolinska Universitetssjukhuset