medrek.se

Röntgensjuksköterskor till Datortomografi och Konventionell Röntgen, Q-huset inom Vuxen- och Barnradiologi

Regioner
Utgår

2019-10-01

Ansök nu

Röntgensjuksköterskor till Datortomografi och Konventionell Röntgen, Q-huset inom Vuxen- och Barnradiologi

Välkommen till oss på Bild & Funktion i Q-huset! Q-huset är en fristående byggnad där Karolinska Universitetssjukhuset Solna bedriver en del av sin öppenvårdsverksamhet för barn och vuxna. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en expansiv verksamhet där utbildning och klinik går hand i hand. Vi tar emot patienter ifrån Haga Närakut samt patienter från öppenvården.

Vi erbjuder
Möjligheten att tillsammans med dina kollegor skapa ett team med hög kompetens som utvecklar verksamheten tillsammans där patienten är i fokus. Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt, vårat mål är att ligga i framkant och vara ledande inom yrket. För att du ska växa i din roll erbjuder vi dig olika typer av kurser inom ditt område och utifrån din utvecklingsplan.

Om tjänsten 
Som röntgensjuksköterska på Q-huset arbetar du självständigt, handleder studenter och nya medarbetare. I första hand ligger fokus på att utföra undersökningar på vuxna men det kan förekomma att du vid hög belastning och frånvaro får hjälpa till att undersöka barn.

I rollen som röntgensjuksköterska inom konventionell röntgen och datortomografi utgår arbetet från de sex kärnkompetenserna som ingår i röntgensjuksköterskans kompetensområde på Karolinska: Evidensbaserad och personcentrerad vård, samverkan i team, förbättringskunskap för kvalitetsutveckling, säker vård och informatik.

Tjänsten är förlagd till dag, kväll och helger.

Huvudplacering är Q-huset i Solna men det kan uppstå situationer där det kan bli aktuellt med en placering även på Nya Karolinska.

Vi söker dig som

  • har förmåga att tillämpa medicinska prioriteringar.
  • är en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta både självständigt och i grupp.
  • har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer och undersökningar
  • är driven och engagerad som person och som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet på vår trivsamma avdelning!

På Karolinska är det en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar- Medmänsklighet- Helhetssyn och visionen Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet!

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska med lång erfarenhet av Datortomografi samt handledning av studenter och nyutexaminerade röntgensjuksköterskor.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Linda Haupt 
Chefsjuksköterska
072-465 47 14

Josefa Morales Gneib 
Omvårdnadschef
073-747 16 01

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Faranak Oladi Kelarijani, faranak.oladi-kelarijani@sll.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterskor till Datortomografi och Konventionell Röntgen, Q-huset inom Vuxen- och Barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset