medrek.se

Säkerhetscontroller fysisk säkerhet och brandskydd

Ansök nu

Säkerhetscontroller fysisk säkerhet och brandskydd

Vi erbjuder
Säkerhetsledningen vid Karolinska Universitetssjukhuset söker en handläggare/controller för fysisk säkerhet och brandskydd.

Om tjänsten 
Säkerhetsledningen är en del av de centrala staberna och är en serviceavdelning till stöd för sjukhusets patienter, personal och besökare i säkerhetsfrågor. Avdelningen består av specialister inom olika säkerhetsområden och har verksamhet både i Solna och i Huddinge. Tjänsten medför därför arbete på bägge orterna. Som i allt arbete inom Karolinska sätter Säkerhetsledningen patienten först.

Arbetet består bland annat av:

* kontroll och utveckling av fysisk säkerhet och brandskydd

* arbeta som säkerhetsledare vid särskilda händelser  

* delta i sjukhusets katastrofledning  

* delta i risk- och sårbarhetsutredningar samt säkerhetsskyddsutredningar  

* normge och utarbeta riktlinjer inom området  

* samarbete med myndigheter  

Du ska också ansvara för omvärldsbevakning och vara sakkunnig i regelverk inom ditt område. Du har stora möjligheter att själv påverka och utforma tjänsten inför framtiden. 

Vi söker
Tjänsten innebär ett nära samarbete med bl.a. sjukhusledning, avdelningar och kliniker inom sjukhuset. Därför lägger vi stor vikt vid kundfokus, din positivitet och servicekänsla. Du är utåtriktad, strukturerad, organisatorisk och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare har du förmågan att kunna arbeta självständigt och kunna planera och prioritera arbetsuppgifter.

Inom Säkerhetsledningen hanteras konfidentiell information, varför vi ställer höga krav på diskretion och sekretess.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du som söker är svensk medborgare, har adekvat högskole- eller universitetsutbildning, helst med teknisk inriktning, eller motsvarande.

Tjänsten kommer att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Vi kommer i denna rekrytering ta stor hänsyn till personliga egenskaper.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Carl-Magnus Rutherfalk 

Fackliga representanter

SACO Pasi Nyberg: 072-580 86 84

 

Dela detta jobb

Säkerhetscontroller fysisk säkerhet och brandskydd

Karolinska Universitetssjukhuset