medrek.se

Säkerhetshandläggare med inriktning brandskydd

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-04

Ansök nu

Säkerhetshandläggare med inriktning brandskydd

Vi söker en ny medarbetare som vill bidra till att utveckla den robusta sjukvården.

Vi erbjuder
Miljö & Säkerhet vid Karolinska Universitetssjukhuset söker en säkerhetshandläggare med inriktning mot brandskydd.

Om tjänsten
Miljö & Säkerhet är en del av sjukhusets centrala staber. Vårt uppdrag inom säkerhetsområdet är att stödja sjukhusledning och de olika verksamheterna för att skapa en trygg och säker arbetsplats för patienter, medarbetare och besökare. Du kommer att arbeta tillsammans med specialister inom olika aspekter av säkerhets- och miljöområdet. Arbetet är förlagt både i Huddinge och Solna. 

Arbetet består bland annat av:

* kontroll och utveckling av fysisk säkerhet och brandskydd

* hantera sjukhuset tillstånd för brandfarlig vara

* arbeta som säkerhetsledare vid särskilda händelser  

* delta i sjukhusets katastrofledning  

* delta i risk- och sårbarhetsutredningar samt säkerhetsskyddsutredningar  

* normge och utarbeta riktlinjer inom området  

* samarbete med myndigheter

* kontrakts och avtalsuppföljning

* delta i förändringsarbete, projekt och löpande för att ge stöd och råd

* Insatsplanering och framtagande av insatsplaner

Du ska också ansvara för omvärldsbevakning och vara sakkunnig i regelverk inom ditt område. Du har stora möjligheter att själv påverka och utforma tjänsten inför framtiden.

Vi söker
Tjänsten innebär ett nära samarbete med bl.a. sjukhusledning, stabsavdelningar,  kliniska verksamheter inom sjukhuset, fastighetsförvaltare och olika leverantörer. Därför lägger vi stor vikt vid kundfokus, din positivitet och servicekänsla. Du är utåtriktad, strukturerad och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare har du förmågan att kunna arbeta självständigt, planera och prioritera arbetsuppgifter. I rollen som säkerhetsledare är det viktigt att vara balanserad, trygg i sig själv och ha förmåga att hålla sig lugn och fokuserad i stressiga situationer. 

Inom Säkerhetsledningen hanteras konfidentiell information, varför vi ställer höga krav på diskretion och sekretess.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du som söker är svensk medborgare, har adekvat högskole- eller universitetsutbildning, helst med teknisk inriktning, eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete i en större organisation t ex som säkerhetssamordnare eller brandskyddsansvarig. Erfarenhet av att förvalta ett systematiskt brandskyddsarbete, kunskap och erfarenhet av larm och passersystem är meriterande liksom erfarenhet av stabsarbete i kritiska situationer. 

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Vi kommer i denna rekrytering ta stor hänsyn till personliga egenskaper.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Säkerhetshandläggare med inriktning brandskydd

Karolinska Universitetssjukhuset