medrek.se

Säkerhetshandläggare till Miljö och Säkerhet

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Säkerhetshandläggare till Miljö och Säkerhet

Vi erbjuder  
En spännande och utvecklande tjänst som säkerhetshandläggare med inriktning mot teknisk och manuell bevakning. 
 
Om tjänsten
Du kommer att arbeta tillsammans med flera specialister och generalister inom säkerhet, brand, miljö och beredskap.

I arbetet ingår att ta fram riktlinjer och krav för fysiskt skydd.

Stödja vårdverksamhet och stabsfunktioner med att bedöma risker och föreslå åtgärder för säkerställa en trygg och säker miljö för patienter och medarbetare. 

Du kommer också arbeta nära våra leverantörer av säkerhetstjänster inom teknisk och manuell bevakning för att säkerställa samt utveckla den fysiska säkerheten.
 
I tjänsten som säkerhetshandläggare ingår också rollen som säkerhetsledare. Detta innebär att viss beredskap också ingår i arbetet.
 
Vi söker 
Du som kan fysisk säkerhet. Du ska vara serviceinriktad och för rollen som säkerhetsledare omdömesgill och stesstålig.
 
Kvalifikationer 
Krav: Eftergymnasial utbildning inom säkerhetsområdet t ex yrkesutbildning till säkerhetssamordnare eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt. Teknisk utbildning inom lås och larm. Erferenhet av liknande arbetsuppgifter minst 2 år. 
 
Meriterande:  Att ha arbetat med fysiskt skydd inom hälso- och sjukvård.  Att ha arbetat som tekniker inom lås och larm.   Erfarenhet av arbetsledning och vaktuppdrag är meriterande. 

För att din ansökan ska vara komplet ska den innehålla: 

1. Personligt brev

2. CV

Varmt välkommen med din anökan redan idag! 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Säkerhetshandläggare till Miljö och Säkerhet

Karolinska Universitetssjukhuset