medrek.se

Du samarbetar med vd och verksamhetschef för att Mix Medicare ska uppmärksammas och upplevas som det bästa alternativet bland bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård, både för kunder och potentiella medarbetare.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att optimera och hålla ihop kommunikationen, uppdatera och utveckla vår webbplats www.mixmedicare.se tillsammans med våra sidor på Facebook och Linkedin. Du skapar marknadsföringsaktiviteter och material i digital och tryckt form, som till exempel nyhetsbrev, presentationer, annonsunderlag, sökmotorannonser, reklamgåvor och arbetsdokument. Du ansvarar för att publicera och marknadsföra våra annonser för rekrytering och arbetar aktivt via telefon och e-post med att bearbeta och knyta nya medarbetare och samarbetspartner till oss. När vi deltar i mässor och event behöver vi din hjälp med koordineringen och genomförandet. I arbetet ingår kontakter med leverantörer samt befintliga samarbetspartner och medarbetare.

Vi söker på deltid en säljande marknadskommunikatör till vårt huvudkontor i Stockholm.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i Office-programmen och webbpublicering i WordPress, gärna även i program för bildhantering och grafisk formgivning. Som person ska du vara serviceinriktad och lyhörd, gilla att arbeta med stor variation av arbetsuppgifter. Vi sätter stort värde på din samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat på kontoret.

Du bör ha tidigare erfarenhet av:

Kommunikationsarbete
Relationsmarknadsföring
Marknadskoordinering
MS Office
Bild- och layouthantering
WordPress
Sociala medier
Google Analytics
Sökmotoroptimering SEO
Sökmotormarknadsföring SEM

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal. Ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension gäller för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Säljande marknadskommunikatör

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-15

Ansök nu

Dela detta jobb