medrek.se

Samordnande barnmorska sökes till förlossningsavdelningen på Herlevs Sjukhu

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-01

Ansök nu

Samordnande barnmorska sökes till förlossningsavdelningen på Herlevs Sjukhu

Vill du hjälpa till att göra det bästa för familjer både före, under och efter förlossningen?

Vi vill fokusera på det övergripande patientförloppet, vilket är anledningen till att vi framöver kommer att arbeta med patientflödet och förlopp som har en professionell röd tråd – det kallar vi pp.-medförlopp. Detta innebär att vi uppgraderar den samordnande barnmorskans funktion, så att det dygnet runt finns 2 samordnande barnmorskor under samma skift. På så sätt finns det mer tid till diskussion och utveckling tillsammans med kollegor, vilket vi prioriterar högt.

Om jobbet

Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan olika yrken eftersom vi vill göra vårt bästa för familjer både före, under och efter förlossningen. Vi har därför ett nära samarbete med de ansvariga överläkarna på förlossningsavdelningen, BB-avdelningen och akutmottagningen för gravida kvinnor samt den personalansvariga överläkaren på avdelningen.  Samarbetet kräver respekt och hänsyn, men ger oss i sin tur spännande och rymliga gemenskaper. Vi håller tea-time-möten två gånger i veckan, där vi kan ta upp dilemman, input och kunskapsdelning - och vid våra tvärvetenskapliga konferenser är rum för lärande också en återkommande punkt. 

År 2022 kommer vi också att flytta in i det fina, nybyggda och moderna Kvinna-Barn-Centret, där alla förlossningsrum är inrättade så att de kan erbjuda sensorisk stimulans. När förlossningsavdelningen, BB-avdelningen och specialistmottagningarna som specialistmödravårdsmottagningen flyttar in i den nya byggnaden skapar det nya och spännande möjligheter för våra  arbetssätt och vi håller på att planera och utbilda nya arbetsflöden.

Vi erbjuder

Du kommer att ha ett eget introduktionsprogram, så att du är väl förberedd för att fylla din nya funktion. Programmet anpassas efter dina kvalifikationer och kompetenser. JOIN, som introduktionsprogrammet kallas, hjälper dig att komma igång och bli en oumbärlig del av vår professionella och sociala miljö. Förutom att du kommer att få en grundlig introduktion till hela avdelningen, kommer du till en början att följas åt av en kollega under dina arbetspass.

Vi prioriterar även fortlöpande handledning, karriärplanering och kompetensutveckling, då vi dessutom har infört en lönemodell baserad på kompetenssteg. För oss är dina karriärönskemål och din utveckling viktiga.

Som övervakande och samordnande barnmorska är du också en del av ett team med hela gruppen av samordnande barnmorskor. Vi är en stor avdelning med en stark professionell miljö.

Hör din blivande kollega Julie berätta om sitt jobb.

Dina kvalifikationer

  • Du har klinisk erfarenhet
  • Du brinner för att arbeta med gravida kvinnor, deras familjer och för att hjälpa nya medborgare till världen
  • Du är dialogskapande och har god kommunikationsförmåga
  • Du bidrar till avdelningens goda trivsel och arbetsmiljö, där vi hjälper varandra och arbetar med respekt och hänsyn för varandras kompetenser och personligheter

Anställningsvillkor

Tjänsten är som utgångspunkt 37 timmar i veckan med arbetstid i 12 timmars skift under hela dygnet.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön- och anställningsvillkor i enlighet med gällande avtal.

Danskt tillstånd krävs för att arbeta som barnmorska i Danmark (läs mer här).

Rekryteringsintervjuer hålls löpande.

Kontakt

Om du vill höra mer om tjänsten eller om att bo och arbeta i Danmark är du välkommen att kontakta

Läs mer om vår avdelning här

Följ oss på Instagram här

Läs mer om att arbeta i Danmarks huvudstadsregion för utländsk personal här

Läs mer om Köpenhamn på Visit Copenhagen och Köpenhamns Kommun

Dela detta jobb

Samordnande barnmorska sökes till förlossningsavdelningen på Herlevs Sjukhu

Region Hovedstaden